Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magamról szeretnék egy kérdést...

Magamról szeretnék egy kérdést feltenni, hogy szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

15 (és fél) éves vagyok, 60kg, 184cm.

Próbálok nagyon sokat enni, meg hízni meg ilyenek, hogy aztán felszedjek jó-pár kilót, amit majd átedzek izomra. Nem vagyok egy gyengusz féle, de azért sokat kell még dolgoznom hogy izmos legyek. Szerintetek van esélyem hogy 20 éves koromra egy "izmosabb" testű legyek? Mondjuk ilyen? [link]

van kitartásom és céltudatos vagyok. Az egyik rokonom szerint sose leszek ilyen erős mint mondjuk ez akit linkeltem. Szerintetek igaza volt rokonomnak? vagy van esélyem hogy 20 éves koromra izmos legyek?

#izom #van-e esélyem?
2014. máj. 21. 16:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Semmiféle kapszulát nem szedek, nem izomkolosszus akarok lenni hanem olyan, mint a képen van. Felőlem a Jó Isten is ajánlhatja a kapszulát akkor sem szedek semmit. Kitartással és sok-sok edzéssel elérem majd amit akarok. Egyébként köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 21. 19:36
 12/21 anonim ***** válasza:
A Sárga Kapszula egy könyv.
2014. máj. 21. 19:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Onnan lehetett volna kitalálni, hogy azt írtuk: Olvasd el a sárga kapszulát.
2014. máj. 21. 19:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyrészt a sárga kapszula egy könyv címe, másrészt naturálban semmilyen tápkieggel nem lennél soha izomkolosszus, tehát ettől ne félj. Akiket te látsz versenyen, azok 5-10 évig kokszolnak, hogy ilyen méretet elérjenek. Nem csak étrend van és tápkieg. Sokat kell még tanulnod.
2014. máj. 21. 19:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem vagyok jártas ilyenekbe! Emberi módon is lehet válaszolni nem kell egyből aztaku.... Többinek meg bocs, nem olvastam át alaposan.
2014. máj. 21. 19:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi emberi módon válaszoltunk, sőt segítettünk ingyen a szabad időnket erre áldozva. Tehát nem jogos a sértődés.
2014. máj. 21. 19:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem rád gondoltam előttem szóló, te értelmes választ adtál és normálisan is tudsz beszélni. Nem sértődtem senkire csak Steph-re. Ő asztakurv.zik...
2014. máj. 21. 19:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez fáj!! -_-

Olvasd el a Sárga kapszulát (nem,nem gyógyszer, egy könyv), Olvasd el a Kezdő Testépítő Kiskönyv (-et, igen, ezis egy könyv) majd mehetsz konditerembe, egy személyi edzőhöz.Ezt a két könyvet egy nap alatt el lehet olvasni. A személyi edző segít átvészelni az első 2 hónapot (teljes testes edzés) majd mehetsz magadban a terembe. Először kezdj egy tömegnövelő étrenddel, amint elérsz egy jó súlyt akkor tüntesd el azt a fölös zsírt ami véletlenül felment rád egy szálkásító diétával. Kb 1-2 év múlva készen leszel, és lesz egy olyan tested.

Az emlegetett könyvek, itt találhatók: [link]

Letölthetők .pdf-ben.

2014. máj. 21. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem azért jönnek ide az emberek, hogy könyvet olvassanak, hanem hogy tippeket, tanácsokat kapjanak"

"De ha van már egy ilyen könyv, amit egy 12 éves értelmi szintjén is meg lehet érteni, akkor mi miért írjuk le ezt több tíz oldalon keresztűl újra?"

"Én azt vallom, hogy ha bejön a stílus, amiben írták, nagyon olvasatja magát."

Ha egyszer már kaptál annyi választ, és nem bírod elolvasni, értelmezni akkor ezek után mit csináljak? Nem igaz hogy ezekből nem bírtál rájönni... google is van, tökéletes találatok vannak rá így beütve "sárga kapszula". Erre én már tényleg nem tudok mást mondani.

2014. máj. 21. 19:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Steph, vannak emberek akik 15 évesen, hü..lyébbek mint én, pedig csak 12 vagyok.
2014. máj. 21. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!