Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jo ahhoZ, hogy száraz...

Ferenc Jones Kiss kérdése:

Ez jo ahhoZ, hogy száraz izmot hozzon?

Figyelt kérdés

Power protein. Edzes utanra carbox. Es ezek mellett kreatin foszfat;?

167cm

102,5 mell

37.5kar

68kilo

2014. máj. 18. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy a tápkiegek száraz izmot hoznak. Naturálban nem tudsz zsírmentesen izomtömeget növelni. És nem pár tápkieg számít, hanem az egész napi összes tápanyagbevitel, ami étrendfüggő!

Nagyon nem vagy képben, olvasd el a sárga kapszula című könyvet, keress rá!

2014. máj. 18. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:

ahogy fentebb van, nem vagy képben, még koxxal is nehéz száraz, minőségi izmot hozni, nem hogy naturálban, két tápszerrel, és ha jól sejtem akkor az étrended sincs rendben.

sok olvasgatnivaló vár még rád!

2014. máj. 18. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
En ezt ertem es tudom hogy naturalban nem jon teljesen szaraz izom.. De nagyon konnyen es gyorsan megy a szalkasitas., akkor ugy kerdezem h nem leszek annyira zsiros meg "felfujt" mint a tomegnovelok meg stb tol? Meg pl van a brutal anadrol. Azt is hasznaltam mar.. Ugyanugu novekedtek az izmaim de meg szalkasabb lettem mint voltam
2014. máj. 18. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A napi étrend egészében dönti el, hogy zsírosodsz vagy nem. Nem egy tápkieg számít. Mit nem értesz ezen?
2014. máj. 18. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A tömegnövelők tele vannak ba_a cukorral, azért zsírosodsz tőlük határozottabban, mint ha csak proteint fogyasztasz.

Amúgy már 3x leírták a kérdésedre a választ, de még mindig értetlenkedsz...

Negyedjére is: a napi eredő tápanyagbevitel mennyisége, aránya határozza meg azt, hogy milyen arányban zsírosodsz, fogysz, tömegelsz éppen.

2014. máj. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!