Lapos hasért való küzdelem. Tippek tanácsok? Kinek mi vált be?
Fiatal lány vagyok némi felesleggel a hasamon és a derekamon amitől szeretnék megszabadulni. Esetleg kockásítani.:)
Nézegettem már gyakorlatokat de néhány dologgal kapcsolatban tanácstalan vagyok.
Kezdésként mennyit csináljak a gyakorlatokból és mikor/mennyivel növeljem a gyakorlatok számát?
Mire figyeljek az edzés során?
Az edzés mellett figyelek a táplálkozásra is (semmi fehér liszt és cukor, na meg 6 után nincs kaja:D) és eljárok majd futni vagy biciklizni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A végén írod a jó dolgokat. Szálkás testhez diéta kell és aerob edzések is az erősítő edzés mellé. Mivel nincs helyi zsírégetés, így nem gyakorlatokkal tudod onnan leadni a zsírt. Nem onnan fogysz, amire edzel. De ettől még menjen a hasedzés, csak ne attól várd, hogy fogysz onnan.
A 6 után nem evés viszont egetverő baromság. A napi össz tápanyagbevitel számít, nem az hogy este nem eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!