Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó az étrendem, elmegy egynek?

Jó az étrendem, elmegy egynek?

Figyelt kérdés

Már fél éve edzek és elég szépen fejlődök, de nincs rendes étrendem. Mivel diák vagyok ezért nincs pénzem porokra se rendes étrendere. Beszéltem a szüleimmel akik látva hogy fejlődök megígérték hogy vesznek néha csirke mell filét.

Mivel nem vagyunk gazdagok ezért minden nap nem tudnék húst enni. A Tervem

Hétfő reggel 200 gramm rizs 3 tojás.

a suliba 5 szendvics :)

suli után

200 gramm rizs 100 gramm csirke mell filé

3-4 óra után megint rizs csirke.

Kedd

megint a hétfői étrend

Szerda.

reggel rizs tojás.

200 gramm rizs 4 tojás és vacsira is ez.

Csütörtök.

Hétfői étrend.

Pénteken is a Hétfői étrend.

Szombat vasárnap rendes kaja néha tojás.

Nem valami jó de mást nem tudok.

Vagy ha ti tudnátok valamit.

Nekem tojásból korlátlan mennyiség van.

csirke mell filé.

Heti 4x 200 gramm.

rizs és tészta van.

Ha tudnátok valamit írni jó lenne.

Kösz előre is. :)

2014. máj. 17. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jó lesz kb így, de nem számoltam, hogy ez mennyi fehérje. Legyen kb 2g x ttkg és akkor már jó vagy. Ch pedig annyi kell, hogy tudj heti 0,-0,5 kilót tömegesedni. Zöldség még legyen az étrendben, az fontos lenne.
2014. máj. 17. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Én 84 kiló vagyok.

És ahogy számoltam kb 160 vagy 190 gramm fehérjét vinnék be naponta. De kb 300 gramm kell szerintem.

A Ch-t hogy tudom meg? Az a rizs nem? Akkor 200 gramm helyet csak 100 150 gramm kell nem. :)

bocs a sok kérdésért.

2014. máj. 17. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 84 kg vagy, akkor neked kell kb 170g fehérje egy napra. 100g húsban van 24g fehérje, 1 tojásban pedig kb 6g. Így számolhatsz vele. Szénhidrátból (ch) kell kb 5-6g x ttkg, azaz neked kb 400-450g. 100g rizsben van 80g ch. De ugye tudod, hogy mindent nyersen mérünk és számolunk. Mert 100g nyers rizs ch tartalma 80g, de ez megfőzve lesz vagy 200-300g, de a ch tartalma még mindig csak 80 lesz, hiszen főzés közben csak vizet vesz fel. Ezért nem utána mérjük a rizst, mert akkor már nem tudsz visszakövetkeztetni, hogy mennyi is volt nyersen, így nem tudod, hogy mennyi a ch.

Egy tápanyagtáblázatból ki tudod keresni, hogy milyen kajában mennyi a makrotápanyagok (fehérje, zsír, ch) mennyisége.

2014. máj. 17. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Egy kicsit számolgattam és kb 120 g fehérje lenne meg minden nap. A ch később számolom mert most megyek :)

de kösz az eddigi segítséget :)

2014. máj. 17. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2014. máj. 17. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
még azzal kiegészíteném, hogy ROSTOK!!!
2014. máj. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!