Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Calisthenics nevű gyurást...

Calisthenics nevű gyurást csinálom és diétázok mellete persze, és az a kérdésem hogy délelött suliba az nem káros vagy tul hizlaló ha megeszek egy puffasztott rizs csomagot?

Figyelt kérdés
nem fogyokúrázok és nem vagyok elhizva egyáltalán csak elég szálkás vagyok és azis akarok maradni vagy szálkásabb lenni erröl lenne szo: [link]

2014. máj. 14. 22:29
 1/7 tkodit ***** válasza:
Étrend kéne. Ilyen szinten "hizlaló" dolgokról beszélni amúgy értelmetlen.
2014. máj. 14. 22:38
 2/7 A kérdező kommentje:

reggeli: 1 banán 1 mega daily one plus vitamin kapsz.

suliba délelött:1 csomag puff rizs (ha jo :D azért kérdezem)

ebéd:csirkemell risszel vagy zöldséggel vagy bármivel :D

késöbb ha megéhezek valami gyümölcs

2 óra calisthenics edzés :D

utána 1 fehérje turmix

és vacsora csirkemell és valami hozzá :D

és csak vizet iszok és nem eszek kenyeret :D

2014. máj. 14. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Tök mindegy, a rizs csak töltelék kaja.

Ha ektomorf vagy és edzel akkor fiatal korodban 1 csomag rizs semmin nem változtat, ennyivel már kicsit jóllaksz.

Zöldségekkel és hússal, zsírral többre mennél, éhező kínaiak esznek rizst mert nincs zöldségük meg húsuk.

2014. máj. 14. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
mezomorf vagyok :D
2014. máj. 15. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
40%

gondoltam, mert 30%-ra le lett húzva a válaszom, látszik hogy a többiek tudták hogy mezo vagy én meg arról írtam mi lenne ha ekto lennél.

Elmondok 3 Miatyánkot hogy engesztelést nyerjek. Így már kaphatok zöld kezeket?

Amúgy miért akarsz pufirizst enni étel helyett? Csak simán kalóriabevitel miatt, vagy mégis minek?

Egyél kukorica pufit, nézz csak összetételt és árat! :D Az ízfokozó meg mindensz.armentes puffasztott kukorica izék 99 forint körül vannak /100g, összehasonlításképp nézd meg a pufirizsed kilós árát :D

2014. máj. 15. 09:15
 6/7 A kérdező kommentje:
azért akarok mert suliba kapok 400 ft ot és mi mást tudnék venni ami nem káros se hizlana?? gondoltam ez normális és jo szénhidrát forrás lehet csak remélem ez nem káros :D
2014. máj. 15. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
ja és hiába mondasz valami mást mert a bolt ami a közelbe van nincs tul sok választék :D
2014. máj. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!