Calisthenics nevű gyurást csinálom és diétázok mellete persze, és az a kérdésem hogy délelött suliba az nem káros vagy tul hizlaló ha megeszek egy puffasztott rizs csomagot?
reggeli: 1 banán 1 mega daily one plus vitamin kapsz.
suliba délelött:1 csomag puff rizs (ha jo :D azért kérdezem)
ebéd:csirkemell risszel vagy zöldséggel vagy bármivel :D
késöbb ha megéhezek valami gyümölcs
2 óra calisthenics edzés :D
utána 1 fehérje turmix
és vacsora csirkemell és valami hozzá :D
és csak vizet iszok és nem eszek kenyeret :D
Tök mindegy, a rizs csak töltelék kaja.
Ha ektomorf vagy és edzel akkor fiatal korodban 1 csomag rizs semmin nem változtat, ennyivel már kicsit jóllaksz.
Zöldségekkel és hússal, zsírral többre mennél, éhező kínaiak esznek rizst mert nincs zöldségük meg húsuk.
gondoltam, mert 30%-ra le lett húzva a válaszom, látszik hogy a többiek tudták hogy mezo vagy én meg arról írtam mi lenne ha ekto lennél.
Elmondok 3 Miatyánkot hogy engesztelést nyerjek. Így már kaphatok zöld kezeket?
Amúgy miért akarsz pufirizst enni étel helyett? Csak simán kalóriabevitel miatt, vagy mégis minek?
Egyél kukorica pufit, nézz csak összetételt és árat! :D Az ízfokozó meg mindensz.armentes puffasztott kukorica izék 99 forint körül vannak /100g, összehasonlításképp nézd meg a pufirizsed kilós árát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!