Ki melyiket ajánlja? Természetesen izomra szeretnék építeni, normál étkezés és rendszeres edzés mellett. Danát és egyéb ilyen szereket kihagyom az életemből, viszont tanácstalan vagyok hogy táplálék kiegészítők terén melyik hozná a jobb eredményt illetve hogy mennyi idő után látszana és valóban izom építés lenne belőle és nem elhízás. Kérlek a kérdésre válaszoljatok és előre is köszönöm a segítséget.
2014. máj. 14. 11:21
1/7 anonim válasza:
a lényeg, hogy a megfelelõ mennyiségû makro tápanyagot bevidd minden nap, az, hogy ezt szilárd élelmiszerbõl vagy porból teszed, semmiben nem befolyásolja az izomépítést.
2014. máj. 14. 11:39
2/7 anonim válasza:
Ha nincs gondod az izmosodással akkor a Whey Pro kiegészítve valami szénhidrattal edzés után pl.Vitargo
Ha nehezebben fejlődsz,vagy nem mindig tökéletes a kaja akkor inkább a Jumbo bár szerintem a Jumbo Professional sokkal jobb mert nem olyan cukros.
De mindkettő mehet az a legjobb.(Whey pro+Jumbo prof.)
Pl a fehérjét belerakhatod zabba,túróba kajánál,edzés utan meg a jumbo.
2014. máj. 14. 11:41
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, valami hátránya van a kiegészítőknek? vagy későbbiekben lehetnek tőle problémáim? csak példa képp cukorbetegség, emésztési problémák vagy bármi más egészségi károsodás?
2014. máj. 14. 11:48
4/7 anonim válasza:
Nem lehet semmi problémád tőle, használhatod őket nyugodtan.
2014. máj. 14. 11:55
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy pl. megfingat, de lehet, hogy nem.
Na meg ha napi 6-ot megiszol (nyilván nem pont, de ha iszod ész nélkül) akkor a vesét is megterheli.
2014. máj. 14. 12:23
6/7 A kérdező kommentje:
ahogy olvasgattam a legcélszerűbb ha edzés után kell fogyasztani a testsúlyhoz megfelelő adagot illetve a napi étkezéshez, persze nem ész nélkül mert mindenhol azt írják hogy a megfelelő étkezés a fontos és csak ez csak kiegészítő tehát nem helyettesít semmit és csoda sem lesz tőle, viszont nem tudtam hogy valami hátránya lehet a fogyasztásának ezért köszönöm a válaszokat
2014. máj. 14. 12:51
7/7 anonim válasza:
220g Jumbo edzés után kb 800 kalória, kiegészít egy átlagos 2000 kalóriás étrendet, amit egyébként is eszel.
Ha nincs még grammozva a kaja, akkor Jumbo kezdő szinten, aztán hozzá kell tapasztalni a kaját, mire szálkásításhoz érsz tudod majd mit hogyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!