Mennyire jó üzlet konditermet nyitni? Van, aki esetleg rendelkezik tapasztalattal? Mennyi idő alatt térül meg a befektett pénz? Milyen bevételi forrás lehet a tagdíjon kívül?
nekem van egy edzőtermem, igaz, nem is mostanában nyitottam.
ha te most akarsz ebbe belevágni, és vevőkört szerezni, valakinek a rovására, az bukta lesz.
és nem elég egy edzőterem ötlet is kell, amivel megtudod fogni az embereket, hogy az edzésen kívül is hozzád jöjjenek.
de hát magam ellen sem akarok beszélni, hiszen te is leendő konkurencia lennél csak, igaz, nem az én környékemen, ez a szerencséd!
hidd el, ha valakire rányitsz egy termet, főleg ha nem a fővárosban élsz, abból még egyéb más problémád is lehet, pont a vevőkör esetleges teremváltása miatt.
de hát, majd kijárod magadnak az utat.
de így ismeretlenül is, max ez csak egy ötlet marad meg nálad, akkor jársz a legjobban!
"Mesélik, hogy itt nálunk az egyik konditerem tulajdonosa a tagdíjakon kívül elég perverz módon csinál pénzt "
jól kezdődik!
ezek csak városi legendák!
Kell egy jo ötlet és sok pénz.
Atlag terembol rengeteg van.
De pl csinalhatsz sportoloknak termet. Nem testepitoknek. Ami el van latva mindennel. Amit valaha hasznalnanak sportolok alapozasra.
Vagy csinalhatsz egy metroflex szerut.
Akkor nem tamogatom de van amerikaban a planet fitness halozat.
Azokban alig vannak szabadsulyok, guggolni felhuzni tilos, a celkozonsege az atlag hulye aki csak kicsit formasodni akar, es ebbe biztos nem lennenek nagy emberek csak atlagosak van akinek ez bejon.
En semmi penzert nem jarnek az ilyenbe de az emberek nagyresze lusta.
Ha gyorsan kell sok penz nyithatsz egy crossfit termet amit crossedzok kiberelnek. A legtobbnek sajat terme van de akinek nincs annak ez is megoldas.
De egy átlag teremnek szerintem semmi ertelme.
Vagy amugy meg olcsoterem is lehetne. Ahol nincsenek gepek. Csak rudak es erokeretek. De olcso is lenne a berleti dij.
Sok lehetoseg van ezek hirtelen jottek ki a fejembol.
a sima konditeremhez kell a sok gép,kardiópark,ami rengeteg pénz,plusz mindenhol van már ilyen.
a funkcionális edzésekhez nem kell annyi eszköz és rengetegen járnak,járnának rá.
haverom pár hónapja nyitotta a 2. termét olyan jól megy neki.
crossfit,300,kettlebell,súlyemelő,trx,küzdősportok,jóga meg ilyen edzések vannak és sokan járnak mert ezek elég népszerűek mostanában.
nincs szükség hatalmas világmegváltó ötletekre, általánosságban elmondható, hogy ami másnak mûködik, az neked is mûködhet, minden vállalkozás azon álp vagy bukik, hogyan tudod eladni azt az embereknek, marketing, arculat, mûködés...
haverom most nyitott egy fabelos-termet egy lakótelep közepén, tisztában van vele, hogy a flabi egy semmi ezért írt össze étrendeket 5kg os eltérésben 60-65-70....135stb kgos embereknek, szétszorta a környéken a szórólapokat, ingyenes kipróbálással becsalogatta az embereket... április volt a 2. hónapja 500.000-res bevétellel zárt..
Nekem ismerős nyitott kb 6-8 éve, azzal az okossággal, hogy lakóparkot építettek amit ők is értékesítettek az egyik aljában van a konditerem, iszonyat színvonalas, pöpec, tiszta, ígényes ! Na mármost ami a lényeg, hogy a konditerem villamosáram költségét a lakópark lakói fizetik , mint ahogy a vízhasználatot és fűtést is !
Most egy éve rányitott egy 1500 m2 en működő nagy nevű terem, semmi igényesség, semmi tisztaság higiénia nem sok ember ment át az új terembe tőlük, de iszonyat mennyi ember jár oda . Szóval itt nem is tudom megmagyarázni mi vonzza az embereket , az, hogy Bereczki ott edz, na bumm, ki nem tojja le, előtte a másikba edzett, vagy az, hogy néha Kathi Béla ellátogat ? Az öltöző egy mocsok, a zuhanyzót meg sem merem közelíteni, nemhogy lezuhanyozzak, mégis menő a terem . Talán azzal magyaráznám, hogy az egyik a város szélén, a másik a központjában van. Frász se tudja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!