Két és fél hónap alatt szeretnék elérni látványos eredményt, milyen edzést és étrendet ajánlotok?
178cm és 73kg vagyok, 19F.
Kondi terembe lenne lehetőségem menni, bár mindig is jobban szerettem a szabad testsúlyos gyakorlatokat.
köszönöm előre is a segítséget!
Félreértettek, persze jogosan. Hiszen számotokra a látványos eredmény ahogy látom mást jelent, mint nálam. Nem szeretnék 54-es kart, csak ennyi idő alatt kihozni egy még jobb állapotot. Most se nézek ki a vélemények szerint rosszul, csak javítani szeretnék egy kicsit :)
Elsőnek köszönöm a korrekt választ!
50 feletti karod sosem lenne naturálban még ha akarnád sem.
és hidd el amit írtam, havi 1 kg izom jöhet, így két hónap az lópikula!
Ő mindig korrekt választ fog neked adni :D
Ha jó az étrended, akkor valami fog látszani rajtad két hónap alatt, de nem látványosan, max magadnak észre veszed, hogy feszesebb vagy , de ez sem garantált, két hónap nagyon kevés idő , először is olyan izomlázad lesz az elején, hogy ihajj, de ne add fel, hajrá , jó lesz az, ha kitartó vagy és nem az időt nézed, hanem az elérni kívánt célt tartod szem előtt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!