Milyen fehérjét vagy tömegnövelőt vegyek? 16/f
Milyen tömegnövelőt vagy fehérjét ajánlanátok kezdésnek?
Ne legyen nagyon drága,4-10e.Viszont szójaallergiám van,és ez nagyrészt befolyásolja sajnos ezt.
16/f.
Most kezdtem el edzeni,de még egyenlőre itthon szeretnék,és majd utána az edzőtermi világba belépni.
Ti mit ajánlotok?
60kg-178cm.
Segítsetek.
Mindig ilyeneket eszem.
Pl:saláta,rizs,csirkemell.és szoktam még halat is enni.
Az a gond, hogy ennyiért kis kiszerelésben kapsz tömegnövelőt vagy akár fehérjét is, így nem nagyon éri meg. Én MHN wheyt szoktam venni vagy Myprotein impact-et.
Mások pedig scitec vagy Biotech termékeket választanak. : Fehérjéből: 100% whey protein, nitro pure whey gold, tömegnövelőből: jumbo prof, volumass, hypermass, brutal gainer. Ezek is jók.
és ez a tömegnövelő jó fajta?
Hyper Mass 5000
Nem mondanám hogy ektomorf alkat vagyok.
És ha napi 65 vagy 100g-ot iszok meg belőle és mellette megvan a normál étrend(csirkemell,rizs,zabpehely,saláta,hal stb.)és csinálom az otthoni edzéseket(fekvőtámasz,stb.) akkor 3 hónap után már látszódik valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!