Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét vagy tömegnöve...

Milyen fehérjét vagy tömegnövelőt vegyek? 16/f

Figyelt kérdés

Milyen tömegnövelőt vagy fehérjét ajánlanátok kezdésnek?

Ne legyen nagyon drága,4-10e.Viszont szójaallergiám van,és ez nagyrészt befolyásolja sajnos ezt.

16/f.

Most kezdtem el edzeni,de még egyenlőre itthon szeretnék,és majd utána az edzőtermi világba belépni.

Ti mit ajánlotok?

60kg-178cm.

Segítsetek.

2014. máj. 10. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Étrended van?, mert ha az sincs, akkor vegyél húst, zöldséget, rizst, stb.
2014. máj. 10. 20:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Mindig ilyeneket eszem.

Pl:saláta,rizs,csirkemell.és szoktam még halat is enni.

2014. máj. 10. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ennyiért kis kiszerelésben kapsz tömegnövelőt vagy akár fehérjét is, így nem nagyon éri meg. Én MHN wheyt szoktam venni vagy Myprotein impact-et.

Mások pedig scitec vagy Biotech termékeket választanak. : Fehérjéből: 100% whey protein, nitro pure whey gold, tömegnövelőből: jumbo prof, volumass, hypermass, brutal gainer. Ezek is jók.

2014. máj. 10. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:

és ez a tömegnövelő jó fajta?

Hyper Mass 5000

2014. máj. 10. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az olyan közepes, mert nincs benne 30% fehérje, de ha ektomorf alkat vagy és sok ch kell, akkor megteszi.
2014. máj. 10. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem mondanám hogy ektomorf alkat vagyok.

És ha napi 65 vagy 100g-ot iszok meg belőle és mellette megvan a normál étrend(csirkemell,rizs,zabpehely,saláta,hal stb.)és csinálom az otthoni edzéseket(fekvőtámasz,stb.) akkor 3 hónap után már látszódik valami?

2014. máj. 10. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt kell, hogy látszódjon. Egyébként nem a tápkieg a lényeg. Az a fontos, hogy a napi tápanyagbevitel meglegyen. Hogy ennek egy része tápkiegből megy vagy minden szilárdból az mindegy. A szervezetnek az a lényeg, hogy meglegyen. Ezt muszáj lenne megérteni.
2014. máj. 10. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!