Ez igaz a futásra?
edzesmester :D:D hiteles forrás XDD
behalok :D
ez a 40 perc hülyeség, szimpla biológia, az ember lélegzéssel is kalóriát éget el, az élettel is
A testmozgásnál is az első perctől kalóriát éget...
Attól, hogy 20 gagyi honlapot belinkelsz, és 20 helyen olvasod ugyanazokat a divatos ámde értelmetlen kifejezéseket pl ZSÍRÉGETŐ EDZÉS.... ami nem létezik...
Attól még ezek ostoba kamu oldalak maradnak, és barátom te sokkal közelebb vagy a naivításhoz, mint mi, akik a tapasztalatainkra hagyatkozunk, valamint összesen 2db honlapra amik az országban ténylegesen a testépítéssel foglalkoznak.
A kérdésre válaszolva:
A futás nem a legjobb neked most, először is mert túlsúlyos vagy és kockáztatod az ízületeid épségét. Persze sokan kezdik a futást túlsúllyal, és nem lesz semmi bajuk, de nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy sokaknak viszont szétmegy a térde...
Ami a leghatékonyabb zsírégetésre, az az aerob mozgásforma. (Nem aerob edzés, hiszen lehet ez akármilyen edzés foci, futó, súlyzós, akármilyen az aerob csak a mozgástartomány meghatározására vonatkozik.)
Tehát aerob edzés:
az aerob edzésnél az izmaid nincsenek rászorulva, hogy kiürítsék a glikogén raktáraikat, mivel a vér képes megfelelő mennyiségű oxigént és tápanyagot szállítani nekik. Aerob mozgás végzése közben jellemzően a legnagyobb izomcsoportok intenzív mozgatására kell törekednünk. Comb, hát, kar, vagy mind egyszerre. Lényegében az egész napi minden mozgás aerob tartományú ami nem fordul még át anaerobba. Zsírégetés, anyagcsere gyorsítás stb érdekében célszerű az aerob tartományunk felső határára koncentrálni és ebben a tartományban végezni heti minimum 3*40-60 perc testmozgást (séta, kocogás, bicikli, evezőpad, úszás, ellipszistrainer, stb).
Legkönnyebben úgy tudjuk meghatározni, ezt a mozgástartományt, ha olyan intenzitással végezzük, hogy még épphogy tudjunk lihegés nélkül beszélni. Persze lehet találni mindenféle képleteket interneten, és lehet mérni a pulzusunkat és próbálkozni betartani pontosan az előírt pulzusszámot... ami szinte lehetetlen vállalkozás, főleg egy olyan embernek aki nem sportol rendszeresen és egy kis kocogás után is majd kiugrik a szíve...
Amit te csinálsz az az futás:
A futás anaerob mozgásforma. Az anaerob mozgásnál a véred nem tud elegendő tápanyagot szállítani az izmokhoz, így azok felemésztik a glikogénraktáraikat, ezután hogy továbbra is energiát biztosítsanak, mivel a vérből nem érkezik elegendő, ezért elkezdi az izomszöveteket bontani.
Tehát ha fogyni akarsz, célszerű elsődlegesen aerob mozgást végezni. mindenképpen ajánlott mellé valamilyen súlyzós, saját súlyos edzés, hogy azért kapjon terhelést az izomzatod, és edzésben maradj. De ami a leges legfontosabb, az a táplálkozás, öcsém 40+kgot adott le ezzel az étrenddel 1 év alatt:
Ez király.
Kamu oldalak, kamu adatok, kamu edzés tervek.
Én itt linkelgetem, hogy a zsírégetéshez aktív mozgás kell, erre sokan lehurrognak.
Most meg. . .
" Zsírégetés, anyagcsere
gyorsítás stb érdekében célszerű az
aerob tartományunk felső határára
koncentrálni és ebben a
tartományban végezni heti
minimum 3*40-60 perc testmozgást "
A 40-60 perc, nem aktív mozgás???
Most tele vagyunk vagy idióta felhasználókkal vagy hozzászólásokat értelmezni nem tudó emberekkel.
Kedves kérdező.
Na most találd meg mi a jó válasz. :-D
Én is tudnám írni, hogy ez egy kamu oldal amit belinkeltél.
Mindenki azt hisz amit akar!
De legyen. . . .
Másolom a benne leírtakat:
" két óra,
ami a sportoláshoz szükséges (1 óra
sport, 1 óra odaérni, hazaérni,
átöltözni stb) mindenkinek jár! "
" valamilyen
tápanyaghiányos étrendet kövess,
amitől nyilván fogysz (bár itt is
jellemző, hogy többnyire vizet adsz le),
de ez vissza is jön kamatostul, "
Húhh, mekkora tévhitben élek.
Amiket ÉN írtam az mekkora baromság!
Amiket ÉN linkeltem az mekkora baromság!
. . . .aztán közben ugyanezeket írod te is.
Ugyanerről szólnak a linkek!
De az kamu, mert NEM TE ÍRTAD!?
Haver.
Most sztárolni akarod magad?
Esetleg fltűnési viszketekségben szenvedsz vagy a táplálék kiegészítők már leamortizálták az agyadat?
Istenem, mennyi itt az idióta!
Topic törölve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!