Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 éves vagyok 172cm és 55kg....

16 éves vagyok 172cm és 55kg. El szeretnék kezdeni kondizni keressek fel valami személyi edzőt? Vagy szedjek valamit? (fehérje)

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
olvasd el a sárga kapszula című könyvet.
2014. máj. 9. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénzed, akkor kereshetsz edzőt, de anélkül is el lehet kezdeni, mert rengeteg olvasnivalót találsz neten, pl a sárga kapszula című könyvet. A gyakorlatokat is bárki megmutatja teremben, én is szoktam segíteni a kezdőknek, ha kérdeznek.

Tömegnövelő étrended legyen. Edzés utánra mehet fehérje, de nem ez a lényeg, hanem az egész napi tápanyagbevitel.

2014. máj. 9. 17:22
 3/3 anonim válasza:
Nem kell személyi edző ha annyira kezdő vagy menj le a terembe próbáld ki a gépeket meg mindent csinálj egy edzéstervet nézz utána a neten...nem kell rögtön szedni mellé semmit...elég ha simán elkezded azt pár hét után ha belejöttél akkor már szedhetsz jambot,fehérjét kreatint,bármit...de addig egyél sok fehérjét meg egy nap legalább 5 ször étkezz
2014. máj. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!