Mennyi időt lábaztok egy edzés alkalmával?
Az edzéseknek tudom h intenziveknek kell h legyenem de egy lábazás nállam 1,5-2 oraig tart az 1. gyakorlatt az edzés utáni nyujtásig bezárolag.
De ez az idő inkább 1ora 30-40 perc szokott lenni.
Nekem is kb. 1 óra.
Amúgy minden edzés után kell nyújtani? :o Fél éve edzek, de még nem csináltam soha! Mostmár fogom!
Nekem is kb 1h 30min-2h, mint neked. (comb+vádli, 7 gyakorla, 4-4 ismétlésel)
De nekem egyik edzés sem fejeződik be másfél óránák korábban, pedig próbálom pörgetni.
októbertől márciusig lábazok.
ilyenkor van benne 3 gyakorlat, guggolás, lábtolás, és álló vádli.
márciustól októberig pedig heti 1-2 futóedzés van, középtávfutás, és intervallum edzés váltogatva!
az őszi téli időszakban 40 perc kb a lábedzés.
a tavaszi nyári időszakban szintén ennyi!
Vádlival együtt szokott 1 óra 10 perc lenni, de mondjuk nekem a tüdőm nem bírja általában, mert cseszek kardiózni.
Mostanában kezdek rákapni olyan beteg állatságokra, mint az óriássorozatos lábedzés.
50 perc, max. 1 óra. El nem tudom képzelni, hogy mit b_kodnak azok, akik 1,5-2 óráig lábaznak. 1 sorozat pihenővel átlagban 3,5 perc. 1 órába bőven belefér 15-16 sorozat. 2 óra alatt már 30-at is meg lehet csinálni. Én 50-60 perc alatt úgy elfáradok, hogy mozogni alig élek.
Növeljétek az edzés intezitást, 1,5-2 óra egy lábedzésre baromi sok... Nem kell 4-5 perces pihenő minden sorozat között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!