Ha veszek egy ilyen padot otthonra, lehetek izmos? Nincs időm edzőterembe járni. De eddzeni szeretek. Ilyen paddal minden izomra lehet eddzeni?
CSAK a pad ennyi, nem jár hozzá semmi!!
Én inkább azt javaslom, hogy használtan vedd a cuccokat. Nemrég én is gondolkoztam, hogy itthon fogok edzeni, és a jófogás-on, olx-en, vaterán nagyon jókat lehet találni + súlyokkal, rúddal, akár kézisúlyzóval. Tehát szerintem jobban megérné egy nem annyira elhasználtat venni súlyokkal, stb.-vel, mint újan súlyok és rúd nélkül megvenni, de lehet ez csak az én véleményem. :)
Ha megfogadod a tanácsom, írd be ezekre az oldalakrá pl. hogy fekvenyomó pad, vagy kombinált fekvenyomó pad/fekpad meg ilyenek. :) Jó keresgélés, remélem segítettem! ;)
haver vett ilyet és adtak hozzá rudat + tárcsákat, de nyilván lehet így is úgy is venni.
Én is a használtat javaslom, ez jó ötlet.
Na jolvan, el se olvassátok a válaszomat.. Most látom, hogy lehúzó, meg scott pad is van hozzá, akkor simán megéri kb. 30-ért.
De azért nézd meg ezt is, és úgy dönts: (én ezt találtam a legjobb ajánlatnak, mikor keresgéltem, de végülis maradtam a teremnél.) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!