Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo Professional-t szedhetek...

Jumbo Professional-t szedhetek 16 évesen? És ha igen akkor tényleg olyan jó mint azt olyan sokan írják hogy 1-2 hónap alatt 7-8kg izom jön fel?

Figyelt kérdés

2014. máj. 4. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tulajdonítok, pont én szoktam írni, hogy nem csodaszer.
2014. máj. 4. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a Kérdezőnek írta.

Amúgy nyilván a Jumbo Proffal sem vagy semmivel hátrébb, de nekem maga a tömegnövelők egyszerűsége, a primitív "vegyükmegaszájteket" hozzáállás nem tetszik, meg az idióta, meggondolatlan kijelentések, hogy egy rohadt makrotápanyagokat tartalmazó kiegtől felugrott 8 kiló izom.

2014. máj. 4. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én kommentem után volt, ezért gondoltam.
2014. máj. 4. 18:30
 14/17 A kérdező kommentje:
jó köszi a válaszokat pont ezért kérdeztem mert sokan tukmálták belém hogy menyire hatásos stb.....
2014. máj. 4. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Kerdezonek irtam nem neked bocsi ha felreertheto volt
2014. máj. 4. 18:48
 16/17 anonim válasza:
A Jumbo egy nagyon jó dolog. de ugye nem csodaszer és önmagában semmit sem ér én nagyon sokáig szedtem és csak pozitív tapasztalataim voltak bár az ízeitől már hó végére majdnem hánytam :D én azt mondiom ha jó a kajád mellé és megfelelően párositod más tápkiegekkel akkor7-8 kg ne várj :D izomba de tömegben összesen elképzelhető.
2014. máj. 4. 19:14
 17/17 tap bela ***** válasza:

Természetesen olcsóbban lehet kijönni, ha az ember összevásárolja az alapokat.

4kg whey 14.300Ft

2kg creatin 5.990Ft

2kg glutamin 11.980Ft

1kg ch 500Ft

omega szintén nem nagy összeg.

Eleve van egy fehérjém minden nap szakra, van egy tömegnövelő edzést követőre 35g fehérje + 35-70g ch + 5-7g creatin + 15-20g glutamin.

Feltöltésre maradt creatinom 6napon keresztül 4 x 5g

Van glutaminom, amit mondjuk edzés előtt, vagy étkezésekkor + 15-20g-ban felhasználhatok, illetve lefekvés előtt szintén.

Ha kiszorzom, összeadom, olcsóbban jövök ki, és azt iszom amit akarok, olyan arányban amilyet akarok.

2014. máj. 5. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!