Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit vegyek ami segitene még...

Mit vegyek ami segitene még edzésen hogy gyorsabban fejlődjek?

Figyelt kérdés

Proteint szedek rendszeresen meg aminot,tömegnővelőt, most vagyok túl egy 30 napos Kreatin kúrán, eszek edzek... mi segitene még néztem Szteroidokat de nekem arra nincs szükségem hogy a végén ne álljon a cerka... Szóval valami természetes szabályos cucc ami még segitene?

18 éves vagyok 64KG nagyon nagyon kevés zsir van rajtam és olyan 188 centi vagyok. pontosan nem tudom.

2014. máj. 3. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Rendes makrotápanyagokkal számolt étrended van? Hányszor edzel? Súlyzós, vagy testsúlyos? Mellette sportolsz mást is? Mennyi ideje tömegelsz? Hány kilóról kezdted?

Sok a kérdés!

2014. máj. 3. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Üdv.

Először is 188cm és 64 kg és már egy helytelen kreatin kúrát is végigcsináltál :)

Naturálban szálkásan fel tudsz menni 90-92 kg-ra, a 188cm magassághoz ! Minek szteroid ide ?

Jó fejlődéshez jó étrend kell, másképp lehetetlen.

2x tskg Fehérje és 5x tskg CH

Proteint szedek, ez a kifejezés irritál a legjobban : szedek, gyógyszereket és kapszulákat szokták szedni, ezt használni szokták, enni hús formájába és inni por / shake formájában.

Megfelelő étrendel és jó edzéssel 1 év alatt óriásit lehet fejlődni. Majd jöhet a Kreatin kúra 1 éves edzés után és nem 30 napos, hanem 7-8 hetes. Szépen feltöltéssel sé szintentartással.

2014. máj. 3. 23:05
 3/4 tkodit ***** válasza:
Ehhez a sporthoz türelem kell, nem fog semmilyen legális cucc látható eredménnyel járni. Kemény edzés, pontos kaja, pihenés. Ennyi.
2014. máj. 4. 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Az étrend fog segíteni kérdező, azt kellene jól összerakni. A tápkiegektől hiába vársz csodát, főleg ha még rosszul is csinálod, lásd kreatin..

Naturálban max havi netto 1kg izom jön, akármilyen tápkieget is használsz. Ezt nem lehet gyorsítani. Türelem kell, egy jó forma az évek kérdése!

2014. máj. 4. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!