11/30 anonim válasza:
Tiszta zsír vagy gyerekem, most a 2. képen látszik igazán.
Szerintem ezzel ne dicsekedj...lényegtelen mekkora, mert ez csak ZSÍÍÍÍÍÍÍR.
12/30 anonim válasza:
Kérdező, ilyen hozzáállásal, hogy kösd fel magad vagy mit írtál, ilyenkor milyen válaszokat vársz most úgy egészen őszintén?
13/30 anonim válasza:
Ne haragudj, de ilyen képet nem mertem volna kirakni magamról, kis zsírkamra barátom. Nem tudom miért kell a bicepszedet odarakni az oldaladhoz. Méréskor is odaszorítottad?
14/30 anonim válasza:
Kacsazsíroskenyér feelingje van.
15/30 Andi80018 válasza:
Na látod, hiába hetvenkedtél nekem, pikkpakk letörik a szarvad! :-) És még Montit fikáztad, hát, igen. :-)
17/30 anonim válasza:
végülis padödőnek is nagy karja van. Meg a végülis a nagyimnak is ha nem folyik ki a mérőszalagból.
18/30 Andi80018 válasza:
Szerintem ő volt eddig az egyetlen,mástól még nem nagyon volt ilyen, ami érthető is... :-)
19/30 anonim válasza:
20/30 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak andi?:)
Mindjárt kaptok a fejlödėsröl kėpet!:)
2014. ápr. 25. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!