Brock kérdése:
Edzés közben rosszullét. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Meló után kimegyünk a haverokkal rendszeresen edzeni a közeli parkba. Pár hete kezdődött, hogy elkezd edzés vége felé keveregni a gyomrom. Ma viszont olyan rosszullét kapott el, aminél a 41 fokos láz is jobb volt. Hánytam is, még az orromon is jött. Szédültem, teljesen elfehéredtem. És a végtagjaim bizseregtek.
Utána próbáltam keresni neten, de nem kaptam egyértelmű választ. Én arra tippelek, hogy ettem előtte 1 órával. Szerintetek is ez a baj?
2014. ápr. 23. 15:45
1/5 anonim válasza:
Dohányzól? Nekem egyedül lábedzésnél szokott hányinger meg émelygés kerülgetni, szerintem az oxigénhiány miatt leginkább, nálad nemtudom mi a helyzet. Az elötte lévő kaja még talán a hányásra és elfehéredésre válasz lehet, de hogy a végtagbizsergés honnan jött, azt nem tudom.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok. És biztos, hogy nem betegség miatt van, mert 1 órával később semmi bajom nem volt, legszívesebben mentem volna vissza edzeni.
2014. ápr. 23. 16:54
3/5 anonim válasza:
Akkor én nem tudok mint mondani, kaja után 2-3 óra múlva eddzél, talán az a baj.
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen cipőben járok, edzés közben kb fél-1 óra után rosszullét elkap, émejeg a gyomrom, ha nem hagyom abba a hányás következne. Én azt találtam, hogy hipoglikémia, azaz a vércukorszint túlságosan leesik. Valószínű hogy ez a baj nálam, mert banánt hordok magammal és 1-2 harapásonként megeszem, akkor semmi bajom. Próbáld ki vagy banánt vagy szőlőcukrot hordj magaddal. Aztán jelezz hogy segítettem-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!