Mit vegyek, hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, kosaraztam eddig meg táncoltam, edzeni szeretnék innentől és "nagy állattá" fejlődni ! Megvan kellőképpen a motivációm és nagyon elszánt vagyok, de így kezdőként nem tudom hogyan kezdjek neki. Mit vegyek ? Fehérje vagy tömegnövelő? Nem vagyok hízós típus, bármennyit eszek nem hízok nagyon. 184 cm és 75kg vagyok.2014. ápr. 23. 13:47
1/2 anonim válasza:
Mielőtt bármit is csinálnál olvasd el a Sárga kapszulát. Egyébként a kajának kell rendben lennie, a tömegnövelő és/vagy fehérje csak kiegészíti a helyes táplálkozást.
2/2 anonim válasza:
Naturálban soha nem leszel nagy állat semmiféle edzéstől, hiába használsz tápkieget. az is csak kaja. Ovasd el, amit ajánlottak előttem, hogy képbe kerülj kicsit. Utána ha van kérdés, akkor válaszolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!