Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a legjobb Kreatin...

Melyik a legjobb Kreatin Biotech-nél?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 01:26
 1/9 anonim ***** válasza:
A legjobb kreatin általában a sima monohidrát. Ezt éri meg venni por formában.
2014. ápr. 20. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
a poros kreatin elvizesít. én crea.tor-t szedek , de a cratin ph-x is jo
2014. ápr. 20. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy fingod nincs a dolgokról.

A kapszulás sza rokba is kreatin monohidrát van, csak 10-szer annyiért veszed meg debilgyerek. És a kreatin dolga az, hogy az izomsejtbe vizet vonzzon, így anabolikus állapot lesz, ami segíti az izomnövekedést. De ez nem bevizesedés, mert az izomsejten belül történik. Amire te gondolsz az az izomsejten kívüli vizesedés, ez látszik meg. De nem a kreatin vizesít, hanem az ha túl sok ch megy mellé, mert sokan rengeteg cukorral tolják. Ennyi, olvass utána. A kapszulás kreatin és a sima por ugyanúgy épül be, hatásában nincs különbség, csak többet fizetsz érte. 400 ezerért veszel 150-200 g kreatint, amiből már kapsz jó helyen 1 kg monohidrát port is. Szóval ha nem értesz hozzá, akkor ne oszd az észt kisgyerek!

2014. ápr. 20. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:

miért pont biotech? létezik más is...

De a kérdésre, először vegyél egy por állagú 100% monohidrátot. ennek nem olyan jó a felszívódása mint a kapszulásoknak. (tabletta és kapszula között is van különbség kedves előttem levők). Utána ha előjönnek kellemetlen mellékhatások mint bélproblémák, bőrpír, vagy túlságosan vizesít akkor, drágább de jobb kreatinhoz kell nyulnod, amik egyszerre a véráramba jutnak. Ezek a piacon a legjobbak.

2014. ápr. 20. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A kapszulásoknak rosszabb a felszívódása, mivel pont azokat nem oldod fel előtte vízben. A monohidrát port ugye oldjuk 1g/1dl vízben, azaz 5grammot oldasz fel fél literben. Ez azért fontos, hogy minél gyorsabban szívódjon fel, így a felszívódás mértéke sokkal jobb, nem bontja le a gyomorsav.
2014. ápr. 20. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:

te igy gondolod én meg másképp. ennyi. nem fogok vitatkozni, ebből már kinőttem. :D

bye

2014. ápr. 20. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is kinőttem, hiszen csak 29 éve edzem. szevasz!
2014. ápr. 20. 15:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sandorzsolt kösz a megerősítést hogy a 100% monohydrate a nyerő :D
2014. ápr. 21. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:
szívesen.
2014. ápr. 21. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!