A Scitec ellentmond magának?
A legtöbb helyen hangsúlyozva van hogy a tömegnövelőt azt edzés után kell inni.
De mostanában kiadtak ilyen tájékoztató füzetkét,abban az van hogy edzés előtt,délben,este lell adagolni.
Na akkor most melyik?
Edzés után érdemes gyors szénhidrátot tartalmazó tápkieget inni. Napközben szerintem nem tanácsos csesztetni az inzulinszintet, bár erről is megoszlanak itt a vélemények.
A Scitec-nek (is) nyilván az lenne a tuti, ha orrba-szájba innád a tömegnövelőt és minél több fogyna.
szerintem amelyik termékhez ezt írták az nem tömegnövelő volt.
mi volt a termék neve?
Nem dirtboy ezt irjak mindenhol.
Én egy olyan céget nem tudok komolyan venni aki marhafehérjét árul.
De,sima Jumbohoz írták.
Ha ti vásároltok tőlük,nem kaptok ilyen kis füzetkét?
Van zsírégetős,vitaminos,tömegnövelős.
Érthető hogy reklám de nagyon igénytelenül rakták össze..
Én 3 hónapig kipróbáltam hogy reggel délben este csak volumass 35 professional ment(100 g), és két szilárd étkezésem volt, húsokban és zöldségekben gazdagon.
Nos ebben a 3 hónapban fényévekkel jobban fejlődtem, izmosodtam erősödtem, mint mikor napi 4-5 szilárd étkezés volt.
Lehet van benne cukor és este nem jó, de én kipróbáltam,és van benne valami, hogy ennyiszer javasolják!
Persze a marketing az első és legfontosabb része ennek, de aki teheti az próbálja ki egyszer , megéri.
jjjaaa akkor tényleg csak arra hajtanak hogy minél gyorsabban fogyjon és újat vegyenek.
én már lassan 2éve hogy nem nézegetek sem scitec sem más termék palettáját,leírásokat stbket.
pár éve még nem volt ilyen marhaság leírva csak a reggel meg edzés után volt,de hogy edzés előtt és este tömegnövelő azt akkor még nem írták.
Azért a kezemen lévő eret, és a normálistól sokkal jobban bedurrant izmokat elég nehéz lenne placebóval magyarázni!
Az erőnövekedésnél még elhinném, mert olvastam már ilyenről, de ha előtte nem volt ér a bicepszemen, és egy hónap múlva előjött, az szerintem a sok egyéb kiegészítő miatt van, ami a professionalban benne van.
Ahogy abbahagytam, egy hónapra rá , már alig látszódott, és a formám is rosszabb lett, pedig grammra kiszámolt étrendem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!