Ez nem megterhelő a májamnak?
Figyelt kérdés
Helló!
Az nem megterhelő hosszútávon a májamnak, hogy minden reggel ezt tolom be egyben:
25G tejsavó, zab, 6g kreatin, multi pro, extra omega 3, extra b vitamin, extra a vitamin, ízületvédő, néha +koffein?
Nem lehet tőle bajom?
2014. ápr. 17. 20:55
11/20 anonim válasza:
de ahhoz hogy ez történjen brutál mennyiséget kellene szedni..szerintem. napi 80 mg c vitamin is elég ELVILEG.valojában mégse.. nem hiszek az összes ilyen tanulmányba. a nagy túlzásoknál nyilván van rizikofaktor ,de ahhoz tényleg sokat kell egyfajtából enni .
12/20 anonim válasza:
Bocsesz, másoltam , a végèt nem kell nézni.
13/20 anonim válasza:
A vitamin az más, az vízben oldódó. És nem írtam, hogy 80 mg elég abból, a napi ajánlás az kb egy tengeri malacnak elegem de nem egy sportolónak. Viszont a multi pro az már nem gyenge adagokkal bír, nem kell mellé plusz vitamin, pláne nem zsírban oldódó. Ha ezt nem fogod fel, akkor hiába vitatkozunk napokig, semmi értelme.
14/20 anonim válasza:
Zsírban oldódó vitaminok
3.1 A-vitamin
3.2 D-vitamin
3.3 E-vitaminok
3.4 F-vitamin
3.5 K-vitamin ;):D
15/20 anonim válasza:
Kihagytam a c betűt a vitamin előtt az előző kommentben. Szar tablet.
Minek soroltad fel? Eddig is tudtam, elemiszermernok vagyok kisgyerek és edzek 29 éve.
16/20 anonim válasza:
a-t irtál.:D szted a c re gondolok akkor ha a betűt látok öregember? felőlem kertész mérnök is lehetsz a véleményem stabil.:D
17/20 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy a c vitamin más, az vízben oldódó. Látom megy a kötekedés.
18/20 anonim válasza:
Távol álljon tőlem a kötekedés.az ombudsman helyettese vagyok :D
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi! De vissza a kérdésemre, nem megterhelő a májamnak a sok cucc egyszerre?
2014. ápr. 18. 10:02
20/20 anonim válasza:
Ha az A-vitamint meg a B-vitamint pluszba nem szeded be, akkor nem. Néha falra tudok mászni ettől a testépítő-divattól (má' bocsánat), hogy mindenből minél több, úgy a tuti. A Multi Pro bőven elég, nem kell mellé plusz vitamin, legjobb esetben is felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!