Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez nem megterhelő a májamnak?

Ez nem megterhelő a májamnak?

Figyelt kérdés

Helló!

Az nem megterhelő hosszútávon a májamnak, hogy minden reggel ezt tolom be egyben:

25G tejsavó, zab, 6g kreatin, multi pro, extra omega 3, extra b vitamin, extra a vitamin, ízületvédő, néha +koffein?

Nem lehet tőle bajom?

2014. ápr. 17. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
de ahhoz hogy ez történjen brutál mennyiséget kellene szedni..szerintem. napi 80 mg c vitamin is elég ELVILEG.valojában mégse.. nem hiszek az összes ilyen tanulmányba. a nagy túlzásoknál nyilván van rizikofaktor ,de ahhoz tényleg sokat kell egyfajtából enni .
2014. ápr. 17. 22:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocsesz, másoltam , a végèt nem kell nézni.
2014. ápr. 17. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
A vitamin az más, az vízben oldódó. És nem írtam, hogy 80 mg elég abból, a napi ajánlás az kb egy tengeri malacnak elegem de nem egy sportolónak. Viszont a multi pro az már nem gyenge adagokkal bír, nem kell mellé plusz vitamin, pláne nem zsírban oldódó. Ha ezt nem fogod fel, akkor hiába vitatkozunk napokig, semmi értelme.
2014. ápr. 17. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Zsírban oldódó vitaminok

3.1 A-vitamin

3.2 D-vitamin

3.3 E-vitaminok

3.4 F-vitamin

3.5 K-vitamin ;):D

2014. ápr. 17. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Kihagytam a c betűt a vitamin előtt az előző kommentben. Szar tablet.

Minek soroltad fel? Eddig is tudtam, elemiszermernok vagyok kisgyerek és edzek 29 éve.

2014. ápr. 17. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
a-t irtál.:D szted a c re gondolok akkor ha a betűt látok öregember? felőlem kertész mérnök is lehetsz a véleményem stabil.:D
2014. ápr. 17. 22:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, hogy a c vitamin más, az vízben oldódó. Látom megy a kötekedés.
2014. ápr. 17. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Távol álljon tőlem a kötekedés.az ombudsman helyettese vagyok :D
2014. ápr. 17. 22:51
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi! De vissza a kérdésemre, nem megterhelő a májamnak a sok cucc egyszerre?
2014. ápr. 18. 10:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha az A-vitamint meg a B-vitamint pluszba nem szeded be, akkor nem. Néha falra tudok mászni ettől a testépítő-divattól (má' bocsánat), hogy mindenből minél több, úgy a tuti. A Multi Pro bőven elég, nem kell mellé plusz vitamin, legjobb esetben is felesleges.
2014. ápr. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!