Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnovelo vagy feherje kene...

Tömegnovelo vagy feherje kene nekem?

Figyelt kérdés

16 eves multam .58kg es 173cm magas vagyok. Eddig nem sportoltam .szeptember ota azonban elkezdtem itthon sulyzozni (10 kg-s) nyilvan a semmirol kezdtem es szepen haladok de kihasznalom most a nyarat intenziv kondizasra.

Gondolom tomegnovelo kene (szerintetek?) Ezeket e termekeket neztem az edzes konnyitesere: [link] vagy [link] vagy hyper mass 5000 (5kg) az utolso elotti nem feherje ? Csak mert to egnovelonek van beirva a csomagba. Mit ajanlotok? Max 20 000et szanok ra es ki kell tartania egesz nyarra. Kaja amugy rendben van .

2014. ápr. 17. 18:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szálkásító diétával tudod majd leszedni. De neked még 58 kilósan bőven tömegelned kell és majd ha lesz elég izomtömeg, akkor szálkásítani. És olyan sincs, hogy csak a hasadról adod le zsírt. Nincs helyi zsírégetés, nem lehet irányítani a zsírleadás helyét.

Arra kell figyelned a teremben, hogy szabályosan, kontrolláltan végezd a gyakorlatokat, nem túl nagy súllyal lendítve. Akkor hamar szétmennének az ízületed és izomhúzódás is lehet. Szóval ésszel eddz, akkora súlyokkal, amivel éppen megy a kb 10-12 ismétlés. Ez ugye gyakorlatonként változó, mivel nem mindegy hogy guggolsz vagy bicepszezel.

És mindenre kell edzeni, lábra is, nem elég a futás. Az nem lábedzés.

Kezdj 1-2 hónapig heti 3 napos teljes testes edzéssel, minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal, sorozatonként 10-12 ismétléssel.

Olvasd el a sárga kapszula című könyvet (keress rá).

2014. ápr. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!