Tömegnovelo vagy feherje kene nekem?
16 eves multam .58kg es 173cm magas vagyok. Eddig nem sportoltam .szeptember ota azonban elkezdtem itthon sulyzozni (10 kg-s) nyilvan a semmirol kezdtem es szepen haladok de kihasznalom most a nyarat intenziv kondizasra.
Gondolom tomegnovelo kene (szerintetek?) Ezeket e termekeket neztem az edzes konnyitesere: [link] vagy [link] vagy hyper mass 5000 (5kg) az utolso elotti nem feherje ? Csak mert to egnovelonek van beirva a csomagba. Mit ajanlotok? Max 20 000et szanok ra es ki kell tartania egesz nyarra. Kaja amugy rendben van .
Marmint be vannan tablazva az etkezeseim viszont nem nagyon tudom bevinni a megfelelo mennyisegeket (feherje/ch)
Akkor tomegnovelo kellene .a hyper mass 5000 jonak tunik 16000be kerul az 5 kilos kiszereles. Az ugye 78 adagot jelent. Nem ugy van hogy ezt edzes utan kell csak bevinni? ( persze a bevinni kivant tapertek ezt befolyasolhatja)
Ez nagyjabol kitartana a nyarra
Az jo szerintetek ha az edzesek igy neznenek ki?
Hetfo/szerda/pentek. sulyzos edzes
Kedd/csutortok/szombat kardio(bicikli/futas)
Vasarnap pihi
Ha nehezen szedsz fel tömeget (ugye vagy kemény 58 kg), akkor ne szaladgálj a pihenőnapokon. Persze nem árt 1-2 rövidebb kardio tömegeléskor is a szív- és érrendszer miatt, de neked totál fölösleges annyit futni, ha így is pehelysúlyban vagy. Így is alig tudod bevinni az elegendő kalóriát, de még el is égetnéd a felét kardióval. Szóval neked több pihenés kell.
És marhára nem éri meg tömegnövelőre költeni, sokal olcsóbban jönnél ki egy jó tejsavóproteinnel és ahhoz tennél edzés után (de csak ekkor!) gyors ch-t, pl dextrózt vagy maltodextrint esetleg cabo x-et, carb f-et. Számolj utána, hogy így éri meg jobban, ráadásul az arányt is te állítod be, egy tömegnövelőnél meg adott.
Bizony elég szomorú, ha csak ennyit látsz egy kiválasztott termék esetén:
"
.a hyper mass 5000 jonak tunik 16000be kerul az 5 kilos kiszereles. Az ugye 78 adagot jelent.
"
Az hogy 78 adag kijön és ezrét 16 rongyot kell leszúrkolni..... Ez megmosolyogtató. Azt már meg sem kell nézni, hogy mit daráltak bele?!?! Miből mennyit?!?!
EZ LENNE A FONTOS!
A hatosnak rendkivul halas vagyok .majd kiszamolom az altalad leirtakat
Hetesnek meg csak annyit hogy pontosan megneztem mit akartam venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!