Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lovaglás megfelel kardiónak?

Lovaglás megfelel kardiónak?

Figyelt kérdés
Edzoterembe jarok heti 3x, a vegen van 20perc kardio, de szivesebben hagyom ki es megyek el inkabb egybe futni, igy jobban megeri nekem idoben. Viszont jarok lovagolni is, igy a labam total kikeszul masnapra, durvan izomlazas vagyok. Ha meg emellett eljarnek futni, baromira leterhelnem a labaim/szerintem/, igy kivalthatom a futast a lovaglassal? Mit gondoltok?
2014. ápr. 13. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a lovaglás nem épp kardió. Én lovagoltam, futottam is, és azért nem ugyanaz a kettő.
2014. ápr. 13. 12:36
 2/3 kovpet ***** válasza:

A lovaglás szerintem kardió.

A lónak :)

2014. ápr. 13. 23:51
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi első, tudom én is h nem kardió, ezért is fogalmaztam úgy, hogy megfelelne-e annak. Kondi+ lovaglás + futás külön külön napokon nem túl jó sztem, de nem értek hozzá, ezért próbálnék valami járható utat találni.

Második igazad van, a lónak tuti kardió, de nekem meg inkább egy brutál kemény edzésnek felel meg ha belegondolok:D.

2014. ápr. 14. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!