Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok ajánlani erősítő...

Tudnátok ajánlani erősítő gyakorlatokat?

Figyelt kérdés

Magas vagyok, főleg futni szoktam és kerékpárral túrázni. Mikor fizikai munkát végzek, többször észrevettem, hogy hiába vagyok magas, nagydarab, a kisebb emberek jobban tudnak emelni tárgyakat, illetve kevésbé is fáradnak el.

(én irodában dolgozom, így én csak időnként végzek fizikai munkát)

Általában az olyan munkákban amihez karerő szükséges, nem vagyok elégedett magammal. Milyen gyakorlatokkal tudnám erősíteni magam?

2014. ápr. 11. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Felhúzás, fekvőtámasz, guggolás, állhoz húzás, szakítás.
2014. ápr. 11. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:

két lehetőség van

vagy saját testsúllyal szeretnél erősítő gyakorlatokat végezni, vagy súlyokkal.

ha útóbbi , érdemes akkor edzőterembe menni.

most nem a tipikus testépítő jellegű edzésekre gondolok itt, hanem kifejezetten erősítés céljából lejárni, ahol inkább csak alapgyakorlatokat végeznél.

nem kell ide nagy súly meg kicsi ismétlés szám, mert nem tömeget akarsz, hanem csak erősíteni szeretnél, ahogy írtad.

guggolás, felhúzás, fekve vagy ferdenyomás, mellről nyomás, döntött törzsű evezés rúddal vagy egykezes súllyal

legjobb erősítő gyakorlatok súlyzóval

húzódzkodás, tolódzkodás, fekvőtámasz, hátsó tolódzkodás, felülés, guggolás v egylábas guggolás(ha nagyon erős vagy), ezek meg a legjobb saját súlyos gyakorlatok.

de hát majd körülnézel a body oldalakon és választasz.

2014. ápr. 11. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!