Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Első kúrám raknám össze,...

Első kúrám raknám össze, szemesek közül van pár jelölt, és pár kérdés velük kapcsolatban (többi lent) |?

Figyelt kérdés

Mivel olyan munkarendben dolgozok nyáron, nincs lehetőség ampullásat használnom.

Több rólam: 19 éves múltam, 4 éve edzek, táplálékkiegészítőkből nagyjából mind "megvolt", ha lehet ilyet mondani. Ektomorf alkatú vagyok, 185cm/71kg jelenleg (sajnos), és (szolídan) tömeget szeretnék növelni. Az edzésnél most fejlődési szünethez értem, itt jöttek képbe a nemes matériák.

Hallottam egyébként, hogy az ampullás mindenképp többet ér mint a szemes, és a májat sem bántja. (ha szemesből annyira hulladék mind amit írtam, a szurisat is megfontolom, ha írtok olyat.)

Háttértudást illetően azt hiszem minden megvan ami minimum kell az induláshoz, x-files 2003 alap, oda-vissza átolvastam, tapasztalatok stb más oldalakról, most mégis hozzátok fordulok (elsősorban Amigo, clint, H4X0r)

Amik szóba jöttek: Stanozolol, Anavar, Andriol, Primobolan.

Ezek közül pedig az anavar (oxan.) és a stana tűnik jónak.

Stana, ha jól tudom azon kívül hogy a májat is piszkálja, az izületeket is szárítja, az anavarból pedig szinte nincs is eredeti már, ha pedig igen nyilván drága.

Ja és az andriol, ami kutakodásom alapján nem túl gazdaságosan szívódik fel, és drága is.

Megjegyzéseim: - Nem szeretnék egyik napról a másikra kétajtós szekrény lenni, csak jobb hatásfokkal fejlődni.

- Nem ez az első olvasmányom, tehát aki attól tart, hogy itt majd félrevezetnek; nagyon sok más szempont és infó is van.

- Nem szeretném reccsre tenni sem magam, tehát nagyon erős dolgok azért nem jöhetnek szóba, pláne hogy ez az első.

A konstruktív válaszokat előre is köszönöm!

#edzés #szteroid #Anavar #kezdő kúra
2014. ápr. 9. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Genetika függő, egy ekto vagy mesomorph alkat simán tud tartani hosszú távon 10-12%-ot...
2014. ápr. 10. 17:24
 12/13 Tyler913 ***** válasza:

Leszögezem,koksz témában nem vagyok tapasztalt,de annyit tudok,hogy ezekkel a paraméterekkel nagyon messze vagy a genetikai határodtól. Ha négy éve edzel,és még csak 71 kiló vagy a 185 centidhez,akkor valamit rosszul csinálsz. Vagy mennyiről indultál? Mert ez csak akkor lenne jó fejlődésként értékelhető,ha mondjuk 50 kilóról mentél volna fel ennyire felnőttként.

Szerintem az első kúrádra szánt pénzből inkább menj el egy személyi edzőhöz,aki rendbe rakja az étrendedet és az edzéstechnikádat,és ha majd közelíted a genetikai határaidat,akkor lehet esetleg elgondolkozni egy kúrán.

2014. ápr. 10. 17:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Nyár folyamára személyi edzőn is gondolkozom, egyébként nem volt messze a valóságtól, voltam 54kiló vasággyal :D
2014. ápr. 10. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!