Megfelelően osztottam el az edzéseket?
Az lenne a kérdésem hogy jól osztottam-e be a edzéseket és hogy hagyok-e elég időt az izmok regenerálódásához.
Hétfő: Bicepsz
Kedd: mell , tricepsz
szerda:váll , hát
csütörtök péntek szombat igyan ebbe a sorrendbe és vasárnap pihi. SZERINTETEK ?
Nem jó. Hétfőn kevés csak a bicepsz, ahhoz képest meg sok a keddi mell-tricepsz, a váll-hát meg még több szerdán. Has, láb edzése? Nincs pihenőnap közöttük.
Miért edzenél még 3 napon ugyanezeket? Inkább rendesen csináld meg 1x minden izomcsoportra.
"én azt hallottam hogy 2 nap elég az izmok regenerálódásához"
Ha te 2 után simán tudsz pl mellezni, akkor nem volt jó az edzésed. ;-)
"lábamra azért nem edzek mert már 6 éves korom óta futballozom és a vádlim kb 2x nagyobb mint a bicepszem . a combomról ne is beszéljünk :) "
Ez a leggyakoribb érv és tévhit. Én is focizok. Azt hittem ettől erős a lábam, simán futok 90 percet, stb, stb. Aztán miután először guggoltam laza 4 napig menni sem bírtam... Teljesen más terhelés, semmi köze a focinak a konditermi edzéshez, így nem is váltják ki egymást. Attól hogy most gépelek a kezemmel, még nem hagyom ki a karedzést. :D Az más kérdés, hogy a súlyzós edzést nehéz összehangolni a fociedzésekkel, tekintve a mozgáskorlátozottságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!