A fehérjében mivan, ami úgy kitudja gyúrni az embert?
így van,a tápkieget kell elkerülni messziről,az megállít a fejlődésben
remélem kiszórakoztattad már magad
Sajnos magamtól vagyok ilyen hülye névtelen barátom. Csak az a 14év, amit az edzőteremben eltöltöttem a is a hülyeségemet igazolja.Azóta nem vagyok hajlandó még a közelébe sem menni, mióta 14 év után egy "kissrác" januárban elkezdett edzeni és júniusra nagyobb és jobb lett koxszal, mint én valaha is lehettem volna...
Mutass nekem egy testépítőt, aki 100% naturban valamit is elért.Ha tudsz, fizetek egy sört.Ezt nem a kérdezőnek mondom, hanem a névtelen tudós barátomnak, aki szakértelem mögé rejtőzik.
A lehülyézés elsősorban a lucernás gondolatmenetednek szólt. Szerinted lucernából csinálják a tejsavót?
Az, hogy te a koxos hülyegyerekekkel foglalkozol a te dolgod. De kajával is lehet fejlődni, de nem a kis edzés utáni lötyitől kell várni a csodát, nevéből fakadóan kiegészítésre jó csak, hogy ne egész nap csirkét kelljen zabálni orrba-szájba.
Az, hogy 14 év alatt nem értél el semmit, lehet azt jelenti, hogy nem tettél eleget az eredményért. Nem kötelező mindenkinek jól kinézni, és nyilván valakinek többet kell tenni érte, valakinek kevesebbet, ilyen az élet, intelligencia sem egyformán jut mindenkinek.
A testépítők nem naturálok, ezt mindenki tudja aki kicsit is olvasgatott a témában.
SAJNOS abból csinálják a tejet.
Barátom évekig azt csinálta egy cégnél. A tejport készítik lucernából és vízzel keverve meg tejet csinálnak.
De ez még mind semmi az élelmiszeriparban. Sajnos pékként láttam egysmást. Meg fogsz lepődni, de a kenyér nem lisztből van, legalább is az olcsóbbak nem!!!
A teljes kiörlésűt meg korpást meg miegymás kenyereket meg ne is említsem.
Szóval tudom hogy hülye vagyok, de ez van.
Ja. sajnos nem értem el semmit, de ez csak annak köszönhető, hogy régebben havi szinten csak 10-20ezret tudtam csak magamba tömni tápkiegben, ez meg édeskevésnek bizonyult.Meg a többi erőfeszítés is. Pedig fegyelmezettebben és összetettebben edzettem mint a társaim. Többet is és nagyobb erőfeszítéssel. És mint minden versenyen alul is maradtam még erőemelésben is a lazábban okosabban edzőkkel szemben.
Súlycsoportomban pl. 280kg-mal nyomott a gyerek fekve 20 évesen........
Hát versenyzésre se mindenki alkalmas, de hát ez mindennél így van. Sakkversenyző se biztos, hogy lennél, vagy boxoló.
Na és miből van a kenyér, ha nem lisztből, hadd halljuk
Nem akarod tudni, de az biztos hogy nem kéne ezt ennünk.
Pontosan a pékek sem tudják és ez már aggasztó. Mondjuk úgy "szintetikus" műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!