Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérjében mivan, ami úgy...

A fehérjében mivan, ami úgy kitudja gyúrni az embert?

Figyelt kérdés
szóval jó fog tőle kinézni. én 13 éves vagyok szabad nekem proteint inni?

2014. ápr. 4. 20:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
oké. ha minden reggel megiszok egy tojást az mit ad? nem lesz tőle semmi bajom? mert már hallottam, hogy valaki sárgaságba lett tőle és a korházban van
2014. ápr. 4. 22:56
 12/29 anonim ***** válasza:
Egy tojás az kevés, nyersen meg ne idd, mert szalmonellát kaphatsz, a tojást, húst mindig sütjük, főzzük, ez alap.
2014. ápr. 4. 23:08
 13/29 A kérdező kommentje:
akkor megsütve egyem csak a fehérjét?
2014. ápr. 4. 23:18
 14/29 anonim ***** válasza:
B4szki, belinkelték amit el kell olvasnod, ha b4szol rá így jártál, nem leszel izmos, én már lesz4rom a hülye kérdéseid
2014. ápr. 4. 23:23
 15/29 A kérdező kommentje:
már olvastam egy kicsit, de holnap akarom elolvasni teljesen. most akkor a tojást jó enni minden reggel megsütve? és az nem baj, ha már voltam sárgaságba?
2014. ápr. 4. 23:32
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Számold ki, a testsúlyod 2.3-mal megszorozva kapod meg a napi fehérjemennyiséget, amit a növekedéshez el kell érned.

Ha mondjuk 90 kg vagy, akkor ez durván 210g/nap.

Egy kg marhahúsban reálisan 18% a fehérje.

Az 180 g. Tehát több, mint egy kg húst kéne az ideális fehérjéhez betolnod naponta.

Vagy lebontani növényi és éllati fehérjéket is összevonhatsz. De a növényi nem olyan jól emészthető, mivel 3 féle felszívódással számolunk. De ezeket már biztos tudod.

A tojás fehérje nagyon elfogadott volt abban az időben, amikor még nem igazán tudták a táplálkozástudomány ezen részeit, de manapság már nem kifejezetten részesítik előnyben. Sárgasághoz meg azért nem tudsz jutni, mert ha sokat zabálsz évekig sem sárgulhatsz be tőle, csak örökre megundorodsz tőle előbb.

Manapság tejsavó és az abból származó fehérjék mennek, bár nem túlzottan értem a jelentőségét, mivel mostanában már nem igazán van tehén, a tejport is lucernából csinálják, abban meg nem igazán van tehénhez visszavezethető dolog.

De ez nagy üzlet.

Mázsaszámra vehetsz fehérjeport, legyen az bármilyen, tejsavó tojás kazein, búza borsó tej vagy akármi, megnőni nem fogsz tőle.

Sőt egy titok:

Ha bármilyen kereskedelemben megvásárolható legális cuccot veszel, attól nem fogsz megnőni, csak a bukszád fog lefogyni!!!

Tehát mindegyik szinte átverés hosszabb távon. Csak mire te is rájössz, addigra már bele@sztál több százezret.......

2014. ápr. 5. 09:19
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
needee, te magadtól vagy ilyen hülye vagy tanítják valahol?
2014. ápr. 5. 11:30
 18/29 A kérdező kommentje:
Jól van akkor megértettem. A mostani testsúlyom 45 kg. tudom, hogy elég vékony vagyok, de már kezd nőni a karom, meg a hasizmom. Valaki itt írta, hogy még nem muszáj ezzel foglalkoznom, mert még a saját testsúlyom is elég lesz hozzá, hogy edzek. Ha innám, enném ezeket amibe sok a fehérje akkor miért nem nőnék meg?
2014. ápr. 5. 11:59
 19/29 dirtboy ***** válasza:
persze hogy meg nősz de nem úgy ahogy te gondolod,nem szalad fel rád csak úgy 10-20kiló izom csak azért mert fehérjét nem csak húsból viszel be hanem tápkiegből is.
2014. ápr. 5. 12:04
 20/29 anonim ***** válasza:
Az izomépítés lassú folyamat, még jó étrenddel is. 13 évesen elhiszem, hogy nehéz ezt elfogadni, hogy ez évek munkája, de így van. Hónapok alatt nem leszel nagyon izmos.
2014. ápr. 5. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!