Glutamin szerintetek?
Figyelt kérdés
Nemtom ti hogy vagytok vele, nekem kvára bejön a cucc. Vitargot még nem próbáltam de ennél nem tudom mennyire lehet jobb. Eddig amino matrixot használtam edzés után feltöltésre, de szrt se ért mindig farkas éhes voltam utánna áreztem hogy kéne vmi gyors ch. Mióta glutamint nyomatok semmi éhség érzetem akár egy 2-3 órás eddzés után sem, igaz előtte is beküldök egy adagot. ált 1.5 óra súlyzós eddzés után beülök 1-2 órát még aerobozni. Érdekelne hogy másoknak is ez a tapasztalat e. Jah és a futást elhagytam, mindig túlpörgettem magam ( mert elég jó állüképességem van így tudok futni jó idővel hosszú távokat) és gondolom azért is voltam mindig kv.a éhes eddzés után. Glutaminnal viszont sokkal fszább. Ti hogy vagytok ezzel. Jah nem írtam de diétázom és szálkásítok, ha nem jött volna le eddig.2014. ápr. 4. 13:27
1/2 anonim válasza:
Én kaptam ajándékba egy keveset nemrég, de nem érzek semmit. Bár én tömegelek.
2/2 anonim válasza:
A glutamin egy kamu tapkieg izmosodas szempontjabol. De neked ugy latszik etvagycsokkento. Akkor egyed. De szerintem ez csak es kizarolag a kardio elhagyasa miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!