Whisky -redbull edzés előtt jobb mint az attack, vagy Hot blood?
Alkohol általános doppingszer, versenyeken tiltott a fogyasztása.Sok előnye van, erősít, önbizalmat ad, ellazít, tágítja a vérereket.Ezt összekombinálni red bullal, ami általános energia ital, kapunk egy tökéletes edzés előtti italt.
Több edzőtársammal kipróbáltam, és ugyanazt a hatást éreztük, mint a Hot bloodnál.
Volt már aki kipróbálta?
Néha belefér, de azért nem kéne belőle rendszert csinálni. Én is próbáltam már félrészeg állapotban de nem tudtam koncentrálni, egy buli után viszont ha csak sört ittam, akkor nagyon jól ment az edzés a hidratáltság miatt.
Ez jutott róla egyébként eszembe:
ez az ember egy legenda!
már rég kerestem róla videót, csak a neve nem ugrott be.
köszi a linket.
A redd bull tele van cukorral ami miatt a vércukor szinted hirtelen megnő. Ebből következik hogy a hasnyálmirigy nagy mennyiségű inzulint termel ami eltakarítja a véredből a cukrot, és a vércukorszinted hirtelen leesik, még kisebb szintre mint ami a redbull elfogyasztása előtt volt.
Ezért nem ajánlott gyors szénhidrátot fogyasztani az edzés előtt, mert a végére padlón lesz a vércukor szinted és nem bírod rendesen végigcsinálni.
Az alkohol meg ugye dehidratál ami szintén tök jól jön.
egyébként is állítólag ha a taurin keveredik az alkohollal állítólag elég mérgező anyag keletkezik belőlük
akkor már külön idd vagy redbull helett vágj be egy tábla csokit
mondjuk sztem az egész hülyeség mert mind az alkoholtól mind a cukortól hízol és egészségtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!