Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Whisky -redbull edzés előtt...

Whisky -redbull edzés előtt jobb mint az attack, vagy Hot blood?

Figyelt kérdés

Alkohol általános doppingszer, versenyeken tiltott a fogyasztása.Sok előnye van, erősít, önbizalmat ad, ellazít, tágítja a vérereket.Ezt összekombinálni red bullal, ami általános energia ital, kapunk egy tökéletes edzés előtti italt.

Több edzőtársammal kipróbáltam, és ugyanazt a hatást éreztük, mint a Hot bloodnál.

Volt már aki kipróbálta?

2014. ápr. 3. 21:03
 1/9 anonim válasza:
55%
Szerintem nem egészséges. Ha egyszer túl pörögsz azon kapod magad ,hogy a mentő kocsiban vagy .
2014. ápr. 3. 21:15
 2/9 A kérdező kommentje:
azt viszont tapasztaltuk, hogy a vércukor edzés végére leesik mindig, ha a whisky red bull kombináció megy, de edzünk is tőle rendesen, sok ember megirigyelhetné, az edzőtermi beszélgetések helyett.
2014. ápr. 3. 21:20
 3/9 tkodit ***** válasza:
Rengeteg cukor+ alkohol, ami csökkenti a tesztószintet is... Remek ötlet.
2014. ápr. 3. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Néha belefér, de azért nem kéne belőle rendszert csinálni. Én is próbáltam már félrészeg állapotban de nem tudtam koncentrálni, egy buli után viszont ha csak sört ittam, akkor nagyon jól ment az edzés a hidratáltság miatt.

Ez jutott róla egyébként eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=LAl95iEcJl4

2014. ápr. 3. 23:09
 5/9 A kérdező kommentje:

ez az ember egy legenda!

már rég kerestem róla videót, csak a neve nem ugrott be.

köszi a linket.

2014. ápr. 3. 23:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Állítólag nagyon jó
2014. ápr. 4. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:

A redd bull tele van cukorral ami miatt a vércukor szinted hirtelen megnő. Ebből következik hogy a hasnyálmirigy nagy mennyiségű inzulint termel ami eltakarítja a véredből a cukrot, és a vércukorszinted hirtelen leesik, még kisebb szintre mint ami a redbull elfogyasztása előtt volt.

Ezért nem ajánlott gyors szénhidrátot fogyasztani az edzés előtt, mert a végére padlón lesz a vércukor szinted és nem bírod rendesen végigcsinálni.

Az alkohol meg ugye dehidratál ami szintén tök jól jön.

2014. ápr. 4. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

egyébként is állítólag ha a taurin keveredik az alkohollal állítólag elég mérgező anyag keletkezik belőlük

akkor már külön idd vagy redbull helett vágj be egy tábla csokit

mondjuk sztem az egész hülyeség mert mind az alkoholtól mind a cukortól hízol és egészségtelen

2014. ápr. 4. 15:44
 9/9 anonim válasza:
Mivel a magyarországon kapható energiaitalokban nincs taurin (Matolcsynak köszönhetően), mac inozitol, ezért lehet keverni alkohollal, én is szoktam.
2014. okt. 12. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!