Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Átakarok térni "konditermes"...

Átakarok térni "konditermes" (inkább szálkásító étrendre), ez anyagilag meg fog terhelni?

Figyelt kérdés

Rosszul fogalmaztam, szüleimmel élek, de mégsem szeretném ha ez miatt drágább lenne bármi is. Átlagos gyerek vagyok átlagos étrenddel, ha lehet így mondani.

Mindig is foglalkoztatott ez a kérdés, értelmes válaszokat megköszönném!

2014. ápr. 2. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Két kérdésem lenne:

1. Honnan tudjuk hány kg vagy? Így nem lehet tudni mennyi étel kell.

2. Honnan tudjuk, hogy most mennyit költenek az étkezésedre?

2014. ápr. 2. 17:47
 2/10 Osynho ***** válasza:
Ahogy az első írta, nem tudjuk mennyit költesz/költetek a kajára. Sokan mondják, hogy jaaaj, de drága a helyes táplálkozás, pedig, ha elhagyjuk a sokak által alapnak tekintett hülyeségeket (chips, csoki, cukros üdítő, keksz, stb stb), bőven marad pénz értelmes táplálékra. Szóval nem feltétlenül olyan drága rendesen enni.
2014. ápr. 2. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokba.
2014. ápr. 2. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
pont ugyanannyiba kerül rendesen táplálkozni mint sz.rt zabálni,ha az ember hosszútávban gondolkodik.Persze tervezni kell,járni utána ,méricskélni,odafigyelni,de hát mindennek ára van :)
2014. ápr. 2. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Csakhogy a kiegészítők nem helyetesítik at ételeket. Amellett nem is beszélve, hogy étrend változtatás azaz több kaja. Összegezve sok kaja+kiegészítők= money money money.
2014. ápr. 2. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem drágább, csak jobban oda kell figyelni és el kell felejteni a fölösleges dolgokat.

Anno, amikor váltottam, akkor még több pénzem is maradt, mert nem mentem be a pékségbe egy pogiért vagy nem vettem az automatából kávét/üdítőt, sőt a baráti sörözésekkor is megálltam 2-nél, maximum 3-nál, hogy ne tegye teljesen tönkre a diétámat.

2014. ápr. 2. 23:04
 7/10 Frontosa ***** válasza:
100%

A napi étrend kihozható 1000-1200 forintból egy nem túl tömeges embernek.

Egy átlag napi ebéd menü 700-800 forint és hol van még a többi étkezés, reggeli péksüti stb.

Szerintem nem drágább a normális kaja, sőt.

Üdv,

2014. ápr. 3. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Ja hát olyan olcsó a fehérje, kreaatin, szénhidrát, vitaminok meg ha akar omega3-at akkor az is. Na meg azért nem csak rizset rizzsel kell enni napmint nap. Az úgy tényleg jó olcsó, de nem is egészséges. Aki spórol az nem valami fényesen eszik.
2014. ápr. 3. 15:02
 9/10 Osynho ***** válasza:

"Ja hát olyan olcsó a fehérje, kreaatin, szénhidrát, vitaminok meg ha akar omega3-at akkor az is."

Egyáltalán nem létkérdés a fehérje és a kreatin, a vitamin meg erősen ajánlott "hagyományos" (azaz sz.r) étkezés mellett is.

2014. ápr. 3. 15:04
 10/10 Osynho ***** válasza:

"Na meg azért nem csak rizset rizzsel kell enni napmint nap. Az úgy tényleg jó olcsó, de nem is egészséges."

Nem kell csak rizst enni. Van pl zabpehely, durum tészta, stb. Ami nem egészséges az a magyarok többségének az étrendje.

"Aki spórol az nem valami fényesen eszik."

Miért nem?

2014. ápr. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!