Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El szeretném kezdeni a "Street...

Gabin17 kérdése:

El szeretném kezdeni a "Street Workout-ot". Többi lenn (muszáj a kérdőjel hogy engedje kiírni xd)?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jó lenne egy kisebb segítség valakitől aki ért hozzá:), komolyan gondolom, azt szeretném hogy a komolyabb gyakorlatok is amihez például fontos a technika és nem csak erő stb.. az is mennyen rendesen. Ha van valaki Kazincbarcika,Sajószentpéter környéki aki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném.

Ilyen dolgokra gondolok:

https://www.youtube.com/watch?v=4_HWxrbgMEQ

Tudom hogy ez már profi szint, csak azért linkelem be hogy mindenkinek legyen elképzelése erről hogy mit szeretnék.

Nagyjából ennyi, privátba írjon aki tudna segíteni. Előre is köszi :).

2014. ápr. 1. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Először inkább legyen meg a kellő erő alap gyakorlatokkal,mert ez minimum hónapok (a könnyebbek), de inkább évek munkája.
2014. ápr. 1. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Itt sok sok infót kaphatsz: [link]
2014. ápr. 1. 17:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Már az alap szerintem megvan hozzá, nem úgy gondoltam hogy most húha nekem ez tetszik egyből megakarom csinálni mindet. Tudom hogy nagyon nehéz és évek alatt lehet erre a szintre eljutni, csak kéne egy kis segítség mit hogy csináljak, mennyit.. stb.:)
2014. ápr. 1. 18:41
 4/6 fünof ***** válasza:
rengeteg húzódszkodás, tolódszkodás, stb stb google a barátod. és ha mennek ezek elég jól akkor köthetsz magadra súlyokat is. először 2,5 aztán 5 végül 10-15 csak azért hogy tovább erősödjél. ha mennek az alapok, ami elég sok idő akkor mehetnek a különböző mutatvűnyok. és itt sem árt figyelni a kajára, mert itt is fejlődik az izom és táplálni kell.
2014. ápr. 1. 20:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen :)
2014. ápr. 2. 14:45
 6/6 Bitangjó válasza:
Ment PÜ! :)
2014. ápr. 8. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!