Ha beviszek vmi kaját, mennyi idő mulva lesz belőle a szervezet számára energia?
ja remélem, gondolom te már doktoráltál a témából és a kisujjadban van az egész szóval mesélhetnél nekem. Hogy tanítják ezt az iskolában, mert én speciel 14 éves tanulmányaim alatt nem találkoztam még ezzel a kérdéssel. De gondolom te elmagyarázod hogy működik.
Következő: Nem azt mondtam hogy abból a kifliből mész fel a lépcsőn amit 1 órája ettél. Abból a kifliből mész fel amit 2 vagy 3 vagy 6 órája megettél. de mivel felmentél a lépcsőn , és még sok minden mást csináltál, ezért az amit 2 ,3 vagy 6 órája megettél elhasználódott, így amit 1 órája ettél abból fogsz felmenni 2 vagy 3 óra mulva a lépcsőn, plusz mindenfélét csinálni. De ha nem mész fel a lépcsőn, és sok kiflit eszel akkor gondolom a szervezet elkezdi beépíteni a cuccot. Erre lennék kiváncsi hogy ehhez mennyi idő kell.
Ez megint csak változó. A hülye diétákból tudom, hogy a gyümölcscukor, mint energiaforrás nem a legjobb.
"A fruktózt az inzulintól függetlenül használja fel a szervezet: a fruktóz szelektíven a máj glikogénraktárait tölti fel, ha ezek beteltek, akkor triglicerideket állít elő belőle a szervezet, azaz zsírrá alakul." wikipédia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!