Ki fog előbb tönkre menni? Én energia italt iszok, vagy a haverom aki tömény alkoholt iszik?
Heti 1x alkalom.
Én megiszok 1 héten 1 liter energia italt. Cukros, koffeines, taurinos műanyag sz*r. De finom.
Vagy a haverom aki heti 1x iszik 1 liternyi tömény alkoholt. Whisky, Vodka, pálinka, esetleg bor.
Melyik az ártóbb?
Engem piszkál azzal, hogy milyen károsak ezek a műamyag vacak sz*rok, de én mikor mondom neki a alkoholos műanyag párlatos sz*rjait(ráadásul, ilyen pancsol 2 ezer forint/üveg whiskyt iszik) az nem káros szerinte, mert nézzem meg, hányan rúgnak be minden hétvégén évekig, és semmi bajuk.
Ki fog előbb bajba kerülni?
Nem verseny, nincs is tét, csak tudni szeretném, hogy jogosan piszkál, úgy, hogy Ő meg alkoholista lassan.
Ő egy nap issza meg azt az 1 litert kb, én meg a hétre elosztva.
Ilyen mennyiségtől egyikőtök sem.
Amúgy a pancsolt szar sokkal károsabb, de a fiatal szervezet bírja és a heti egyszeri fogyasztások között bőven regenerálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!