Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik kondiznak, szoktatok Mc...

Akik kondiznak, szoktatok Mc Donald's-ban enni? Ha igen, mikor, milyen, gyakran? Vagy edzés napokon? Vagy akkor is csak a sztenderd ételeket? Vagy lemondotok róla?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés de érdekel. Köszönöm a válaszaitokat.
2014. márc. 25. 19:31
1 2 3
 11/22 *Glissade* ***** válasza:

Valójában nem csak magadnak ártasz egy cola megvásárlásával, hanem az egész emberiségnek! Azáltal, hogy a coca colát támogatod.

Vagyis nagyon jól meg kell gondolni mire nyitod ki a pénztálcádat!

Ill. hogy hol nyitod ki a pénztálcádat.

2014. márc. 25. 22:29
 12/22 *Glissade* ***** válasza:
Én meg a 90- es êvek elején születtem, mégis képes vagyok tudatosan étkezni.
2014. márc. 25. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:

vicces fiú ez a glissade, nem elég, hogy megmondja mit egyen az ember, még azt is mondjá mit igyá, hát kisfiú.cocacolát nem iszok mert nem szeretem, de a pepsit igen, és képzeld, van mikor 2 liter is lemegy, edzés közben egy liter, napközben a többi, és elvagyok semmi bajom, pedig fél évente vérvételre megyek a testépítés miatt is, és így 40 fölött sincs semmi bajom

máshol okoskodj, itt még a kérdés sem arról szólt, amit itt te írsz.

2014. márc. 25. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:
én is tudatosan étkezem, tudatosan iszok colát és mc donalds os kajáét eszek edzés után ha megkívánom.
2014. márc. 25. 22:38
 15/22 anonim ***** válasza:

szerintem figyeld ezt a százalékot, mert sűrűn írok ide is.

csak az a baj, a politika rovar és még sok egyéb rovat miatt állandóan változik, van hogy napi szinten.

2014. márc. 25. 22:40
 16/22 *Glissade* ***** válasza:

Akkor te vagy az elrettentő példája az étkezésnek;)

40 felett még nem vagy idős. Egy ember akár a 150 évet is képes megélni megfelelő életmóddal.

Nyilván Magyarországon ez nem kivitelezhető, de jobb ha tudod... még fiatal vagy...

2014. márc. 25. 23:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Írogassad a hülyeségeidet , colától meg kapjál gyomor fekélyt te .... ! A kérdésre válaszolva , nem szoktam de ha te jársz akkor csak ritkán és nuggetset egyél,ha teheted csináld meg otthon jó kis darált marhából a saját burgered, jobban is fog izleni meg tudod hogy valóban hús van benne nem pedig szutykok.
2014. márc. 25. 23:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez a glissade csak egy nagyon sötét szőke pcsa, aki biztos 150 évig fog élni. Nem mindegy ki mit eszik? Én is szoktam ilyeneket enni, akkor már dögöljek meg? Colát se igyunk, mert annak ellenére, hogy ízlik neked nem tetszik, hogy az elhízott cukorbeteg középkorú mozgás szegényen élő parasztok csak ezt isszák és erre fogják a bajaikat? Ha valaki aktívan sportol és komolyan veszi attól még nem kell mindenről lemondani egy ilyen hobbi miatt. Valószínű, hogy a csajozás és a szex is rosszat tesz ilyen téren, mert elveszi az energiát az edzésről, akkor most csapjuk le a fszunkat?
2014. márc. 25. 23:18
 19/22 anonim ***** válasza:

annyi igazság van benne, hogy bizots reggel délben este nem érdemes fogyasztani, én sem egész nap ezt eszem, de ha pár napig nem eszek ilyen kaját, már nem bírom ki, az édesség ugyanígy van.

ez van, én így éltem le az életem, mégis testépítő vagyok, van más gyúrós ismerősöm is, aki így van ezzel, név nélkül merem leírni, mert nem akarok a nevével visszaélni, de az itthoni profi gárdából, aki pl a superbody open vagy gran prix kategóriájában indul, nem egy ember volt már aki ilyen gyorsétteremben mulatta velem az időt, és bizony cloával kísétrük le a kaját.

ez van, ha ez az itteni, sárga kapszulán felnőtt generációnak nem tetszik, lehet morgolódni.

2014. márc. 25. 23:20
 20/22 *Glissade* ***** válasza:

Én nem a sárga kapszulán nőttem fel;)

Láss csodát; nem vagyok testépítő sem, az étkezésem sem testépítő, még csak az életmódom sem az.

Ugyanakkor a súlyzós edzést nagyon jó dolognak tartom, de ugyebár ahhoz, hogy izmosabb legyek étrend kell.

Ezért csak azt vettem/ és kizárólag csak olyan ételekből viszem be a megfelelő ch és fehérje mennyiséget, ami nekem belefér!

Ami nem azt elhagytam...

Nem muszály rám hallgatnotok, nem fogok 150 évig sem élni, csak néha gonfolkozzatok el azon, hogy vajon megadjátok- e a testeteknek a szükséges tápanyag mennyiséget?

Miért kivántok olyan ételeket, amik csak üres kalóriák?

Nem a haverra kell mutogazni...

Én sem kezdek el 150 kg- mal gugolni, mert a havernak megy...

2014. márc. 25. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!