Milyen olcsóbb fehérjeport lehet kapni? (nem biotech, scitec. Stb hanem valami "márka nélküli")
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 19:31
1/5 anonim válasza:
Márka nélkülit ne vegyél, mert 98%-ok zsíros, cukros, semmirevaló tejpor! (ismertetőjegyei: fénymásolt papír az átlátszó/szürke csomagoláson, apródon, vaterán stb-n hirdetik 1-2ezres kilónkénti áron)
Inkább ezeket vedd, minőségi, és olcsó!
-mhn whey pro
-myprotein impact whey
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2014. márc. 23. 19:55
3/5 tap bela válasza:
Nutriwhey MT 14.300Ft / 4kg
100% whey protein koncentrátum, natúr
MHN 100% whey protein ízesített 23.990Ft / 6kg
4/5 anonim válasza:
Powertrack
Nézz utana árat nem tudok mondani pontosan, ismerősöm használja olyan 1000-1500 forintal olcsóbb mint a scitec
5/5 flevi válasza:
Nekem most jött meg a full force simple whey. Árban az egyik legjobb, igaz én egy kilót vettem de ha hármat veszel, akkor még olcsóbb, ja és persze tejsavó, a csokis íz pedig király.
Tehát szerintem full force simple whey!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!