Tömegnöveléshez megfelelő e ez a csomag?
Hello !
Pár hónap múlva leszek 16 , testsúly 70kg , 7 hónapja edzek "komolyan" . Már a megfelelő étrend megvan , ezt szeretném kiegészíteni a következőkkel :
Tejsavó fehérje koncentrátum + Carb F + Mega Daily One Plus .
Kérdés , hogy tömegnöveléshez jó lenne e ez a kombináció . Ha nem , mit változtatnátok ?
Tejsavó Fehérje + Carb-F
Mega Daily One + C Vitamin kiegészítés 2000-3000 mg/ nap
Jöhetne még D vitamin is +ba meg Kálcium-Magnézium idővel ha gondjaid lennének.
Builder-es Basic Whey-en gondolkodtam .
Köszönöm , és C-vitamint tervezek a Mega mellé .
Annyit szeretnék még megtudni , hogy ez ilyen korban megfelelő e vagy inkább egy összetettebb tömegnövelő ?
Ugyan olyan hatásosak ?
a hormonoknak sincs köze ahhoz hogy tömegnövelő néven futó termékkel ami egyben tartalmazza a fehérje és ch-t viszed be őket vagy külön veszel fehérjét és szénhidrátot és te kevered össze.
amit írtál hogy olvastad az tesztófokozónál tudom elképzelni,ott van az hogy fiatal korban /30alatt/ nincs értelme szedni mert még akkor amúgy is magas a szint.
a kreatinos tömegnövelő nem ér annyit mintha vennél külön kreatint és csinálnál egy kúrát.
egyébként csak kezdőként felesleges kicsit a kreatin,ha már edzel vagy fél éve kezd kicsit lassulni a fejlődés üteme akkor már nyugodtan mehet kreatin.
Értem , köszönöm a segítséget .
Kipróbálom úgy, hogy magamnak keverem össze, aztán ha nem hozza a kívánt hatást akkor váltok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!