5 es fel eve gyurok intenziven ugy gondolom jovo nyaron mar vmi komolyabb anyaghoz nyulnek es azugyben szeretnek kerdezni ha lehet?
Termeszetesen nem csak innen erdeklodom olvasgatok is meg szemelyi edzot is kerdezek h minel tobbet tudjak cak kivancsi volnek itt valaki olyanra aki mar joideje koxol es ert is hozza.Mi lene jo kezdesnek? mennyi ideig tartson a kura? A kura utan minden megszerzett izom eltunik meg akkor is ha ugyanugy tovabbedzek es jol kajalok? olyan embernek aki extrem hizekony mit ajanlanal..szalkasitas kozben vagy tomegeleskor lenne erdemesebb cuccolni?
Minel tobbet szeretnek megtudni ezekrol es tapasztalatokat tudnatok irni hogy kinek mi jott be? Legyszi normalis valaszokat. Tamado jellegu primitive kijelentesek nem erdekelnek. 23/f 170 centi 88 kg
én neked, a tavaly nyáron életbelépő doppingtörvényt ajánlom olvasgatásra.
de azt nagyon.
60-70% elmegy a felszedett izomnak, ha ügyesen csinálod 30-40%-a megtartható. Az is egy szép eredmény, miután már elérted nauturálban a maximális korlátaid.
170cm és 88kg, pl. ezt is kokszal lehet elérni ha 12-14% testzsír % van, de szerintem neked 20% körül van.
170cm és 88kg, akkor hasonló paramétereid kellenének, hogy legyenek, mint Franco Columbu-nak, azt pedig kétlem.
Naturálban elérhető olyan kinézet, hogy sok kokszosnak tátva marad a szája, ha szar a genetikád kokszolhatsz, úgy sem leszel olyan.
Több ismerősöm :
183cm és 94kg 14% testzsír
172cm és 76-77kg 14-15% testzsír
168cm és 73-74kg 13% körül van a testzsírja
Naturálban érték el, 2-4 év alatt.
Kell gentika is.
Én azon az állásponton vagyok, hogy szebb egy szálkásabb kidolgozott test, mint egy puffadt nagy.
Szebb egy 40-es kerületű szálkás felkar, mint egy 45-48-as puffadt, formátlan.
Ha már kokszolásba kezdesz, akkor vedd elő a pénztárcád, mert a minőségi dolgok, nagyon drágák és vigyázz kitől veszed, mert az életeddel játszhasz. Sok a hamisítás.
10-20% hatóanyag + 80-90% mellé kevernek szarokat, de 100%-osnak mondják. A minőség drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!