Szeretnék kreatint szedni, hogyan?
Ezt a terméket akarom megvenni : [link]
Első kérdés,hogy jó-e?Árban nem nagyon szeretnék e fölé menni,illetve második kérdésem,hogy hogyan kell feltöltési szakasz stb..?
ez elég drága,ennyiért szinte már 1kilót kapsz.
testsúlyod?
étrend van?
Étrend van,most 68kg vagyok.
És még egy olyan kérdésem lenne,hogy ha nem értem el a legszélsőbb határaimat,akkor is megérheti használni?
pont hogy akkor érdemes leginkább.
neked is mehet a 25g 3napig
20gramm 2-3napig
15gramm szinten tartás /minden nap/
a mennyiségeket oszd szét napi 3-4 egyenlő részre és 1g/1deci víz arányában idd szénhidrátos étkezés előtt.
Lenne még pár kérdésem:
1.Kicsit hülye kérdés,de nem leszek tőle zsírosabb?
2.Az úgy jó lenne,hogy első három napba 6g-6g-6g-6g,következő 2napba 5g-5g-5g-5g,és utána végig 5-5-5?
3.Hogy edzés után össze lehet keverni a fehérje+carboxommal,vagy inkább egy külön shakerbe készítsem el azt az 5g-ot?
1.a kreatintól nem leszel zsírosabb,az az étrendeden múlik
2.az úgy jó,igen
3.mikor edzel hogy pont utána kell a kreatin?
ha délután akkor előtte kéne mert ha egyenletesen osztod akkor reggeli és az esti adag közti idő felénél kb menne a második adag.
15:37kérdésed
25%os erőnövekedés kicsit durva lenne egy szimpla kreatintól.
majd meglátod mennyi hoz,én nem éreztem semmit pl,nekem csak tömeget hozott.
Úgy gondoltam,hogy reggeli zabpehely előtt 5g,utána,ha hazaértem suliból csirkemell+rizs előtt 5g,ezután kb egy óra múlva elmegyek edzeni ami másfél óra kb,ezután gondoltam 5g-ot(vagy itt inkább edzés előtt kreatin edzés után fehérje+ch?csak akkor túl közel lenne a két adag)és edzés után 1 óra múlva szoktam utoljára kajálni ami előtt gondoltam az utolsó adagot.
De gondolom ezek túl közel vannak egymáshoz.Gőzöm sincs hogy osszam jobban szét.
Esetleg estére betudok rakni még egy tojás+kenyért.
ha időpontokat is írnál jobb lenne mert nem tudom hányóra az a a hogy haza értem suliból,a reggeli is hány órakor van.
ezt az egészet úgy kell elképzelni mint a fázisok is mutatják tehát feltöltés és szinten tartás.
tehát a benned lévő kreatin szintet kell folyamatosan magasan tartani.
ezért kell szétosztani reggeltől estig kb egyformán.
mivel mindig magas a szint így nem kell ilyennel foglalkozni hogy edzés közelében vigyél be kreatint.
az órát kell nézni és aszerint osztani.
lehet úgy jön ki a legjobban ha második adagot suli utolsó órája előtt viszed be,szünetbe meg eszel valamit ch-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!