Hány kilós súlyzó jobb a karra?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és azt szeretném ha vékony, izmos karom lenne és ennek érdekében eddig mindig 4-5 kg-os súlyzókat használtam de a barátnőm szerint ettől csak vastag lesz a karom mert így erősítek. Tényleg elég 2 kilósat használnom ha szálkásítani akarok?2014. márc. 19. 18:07
1/5 STIG999 válasza:
A te esetedben érdemesebb tényleg a kevesebb és abból többet mert a nagyobb súlytól csak vastagabb lesz a karod
3/5 Dogmatix91 válasza:
Ideje lenne elfelejteni ezt a magas ismétlés szálkásítás, alacsony ismétlés tömegelés f@@szságot. Használd csak a 4-5kg-os súlyzót, a barátnődet meg töröld képen egy tenyér finggal. Ja és ahogy az előttem lévő hozzászóló is írta, olvasd el a Sárga Kapszulát.
4/5 anonim válasza:
Barátnőd tanácsaira ezentúl ne figyelj szerintem. Olyan súlyt válassz amivel 10-12 ismétlés megy. 2 kg-os súllyal csinálhatsz egy idő után akár 50-100 ismétlést is ami időigényes és emellet értelmetlen. Csak elfárad a karod, de izomépítés szempontjából nem sokat ér.
Attól meg nem kell félni hogy hatalmas izmaid lesznek a nagy(obb) súllyoktól, mert lány vagy (persze amíg nem nyomatsz szteroidokat, de remélem nem is gondoltál ilyenre).
Fentebb említett sárga kapszula egy könnyen érthető és sokat segítő olvasmány, érdemes elolvasni.
5/5 Dogmatix91 válasza:
Azért azt nem mondanám, hogy az 50-100as ismétlésnek nincs értelme, de tény, hogy az izomépítéshez nem a legideálisabb ismétléstartomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!