ImmHunterx kérdése:
Kiváncsi lennék hogy szerintetek fehérjét hány éves kortól lehet szedni és ha szedem mire káros?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 20:54
1/7 anonim válasza:
0 éves kortól, ha már nem szopik a gyerek. Ez kaja. Arra káros amire a csirkemell, semmire.
2/7 anonim válasza:
Az agyadra már nem lesz káros..
3/7 Osynho válasza:
"0 éves kortól, ha már nem szopik a gyerek."
Az anyatejben is van fehérje. :)
4/7 anonim válasza:
Mondtam, hogy nincs? Azért írtam, hogy először fontos az anyatej, addig nincs szükség egyéb táplálékra.
5/7 Osynho válasza:
Nem mondtam, hogy mondtad. :D Arra utaltam, hogy a fehérje alapvető tápanyag. Erre mindenki úgy kezeli, mint valami gyógyszert, aminek szörnyű mellékhatásai lennének.
6/7 anonim válasza:
35 éves kor alatt nem ajánlott fehérjét enni, mert lerohad a pöc5öd és hirtelen szívleálláshoz vezet.
7/7 anonim válasza:
Káros hatása nincs, bármikor lehet enni, a hangsúly azon van, hogy érdemes-e. De te ne aggódj emiatt, neked tök felesleges szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!