Szerintetek megérné kreatint szednem?
Most nyilván lesznek páran akik a fejüket fogják majd ezen a kérdésen, de nem tudok tanácsot kérni senkitől aki értene hozzá, ezért fordulok ide, hátha tudtok adni egy-két tippet.
18 éves, 190 centi magas vagyok, és 60 kiló. Igen, elég cérnaszál alkat vagyok, mert elég gyorsan nőttem.
Az a típus vagyok aki ha megeszik 1 hónapon át minden nap minimum 4 bödöm tiszta zsírt, hizlaló ételeket, szalonnát, tortákat, stb, sehogy sem tudok hízni.
Az egyetlen kiút számomra az edzés lenne, így bele is akarok vágni, csak még nem tudom hogyan.
Vannak osztálytársaim akik nagyon benne vannak ebben a dologban hogy kreatin fehérje tömegnövelő, és szerintük ha elkezdenék edzeni és mellé szednék kreatint és fehérjét akkor viszonylag hamar látszana rajtam az izom, mivel a sovány embereken hamarabb látszana az izom mint a kövéreket (szerintük).
Edzettem sokat, egész nyarat végig, és mivel tisztában vagyok vele hogy megfelelő étrend mellett nem ér semmit az edzés ettem rengeteg fehérjével teli ételt sokszor, ahogy azt olvastam neten, és szedtem is fehérjéket, de nem igazán értem el semmit... (utólag kiderült hogy a fehérje amit szedtem 20%-ban cukor).
És msot azon gondolkodom hogy kreatinozni kellene megfelelő minőségű fehérjével, hátha hamarabb érhetnék el nagyobb eredményt. Nektek mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!