Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek megérné kreatint...

Szerintetek megérné kreatint szednem?

Figyelt kérdés

Most nyilván lesznek páran akik a fejüket fogják majd ezen a kérdésen, de nem tudok tanácsot kérni senkitől aki értene hozzá, ezért fordulok ide, hátha tudtok adni egy-két tippet.

18 éves, 190 centi magas vagyok, és 60 kiló. Igen, elég cérnaszál alkat vagyok, mert elég gyorsan nőttem.

Az a típus vagyok aki ha megeszik 1 hónapon át minden nap minimum 4 bödöm tiszta zsírt, hizlaló ételeket, szalonnát, tortákat, stb, sehogy sem tudok hízni.

Az egyetlen kiút számomra az edzés lenne, így bele is akarok vágni, csak még nem tudom hogyan.

Vannak osztálytársaim akik nagyon benne vannak ebben a dologban hogy kreatin fehérje tömegnövelő, és szerintük ha elkezdenék edzeni és mellé szednék kreatint és fehérjét akkor viszonylag hamar látszana rajtam az izom, mivel a sovány embereken hamarabb látszana az izom mint a kövéreket (szerintük).

Edzettem sokat, egész nyarat végig, és mivel tisztában vagyok vele hogy megfelelő étrend mellett nem ér semmit az edzés ettem rengeteg fehérjével teli ételt sokszor, ahogy azt olvastam neten, és szedtem is fehérjéket, de nem igazán értem el semmit... (utólag kiderült hogy a fehérje amit szedtem 20%-ban cukor).

És msot azon gondolkodom hogy kreatinozni kellene megfelelő minőségű fehérjével, hátha hamarabb érhetnék el nagyobb eredményt. Nektek mi a véleményetek?

2014. márc. 15. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ne szedj kreatint. Tömegnövelő étrend, edzés után tejsavó fehérje+gyors ch.
2014. márc. 15. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, és akkor rájössz, hogy mit csináltál rosszul, hogyan is kell. Szerintem még egy jó ideig hanyagold a kreatint, jó edzéssel, jó étrenddel, fehérje+CH edzés utáni turmixszal egy jó 20 kilót magadra tudsz pakolni, utána jöhetnek a különböző "trükkök", egyék kiegészítők stb.
2014. márc. 15. 16:21
 3/4 anonim válasza:
A kreatin arra való, hogy a gyakorlatokat jóval többször, szinte fáradás nélkül, gyorsabban regenerálódva tudd ismételgetni. Az a tömeg, amit mondanak, hogy kreatin szedésekor fel jön nem az a lényeg, az gyorsan le is megy utána. Nem az jelenti a többletet, hanem az az izom tömeg, amit a többször könnyebben ismételt edző gyakorlatokkal be tudsz építeni izomként a bevitt fehérjékből.
2014. márc. 16. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, akkor maradok a fehérjénél és a szénhidrátnál és elolvasom azt a könyvet. :D
2014. márc. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!