Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sok zsír van rajtam, viszont...

Sok zsír van rajtam, viszont vékony alkat vagyok. Mi a tehendő?

Figyelt kérdés

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok, sziasztok!

A problémám a következő: Már 1-2 éve edzek rendszeresen, de nem igazán látszik meg rajtam. Ergó! Mikor elkezdtem 92 kg voltam, ma már 78 kiló, sok zsír viszont ennyi idő alatt lement.

A problémám: pl. a mellemen még mindig lóg a háj mikor leülök és összehúzom a kezeim, erről hoztam egy képet is, hogy mégis mennyi hájra gondolok:

[link]

Mivel tudnám ezt pár hónap alatt lecsökkenteni? A futás és a további kondizások sokat hatnának? Esetleg csináljak sok fekvőtámaszt? (tornaórán 1 perc alatt 50 fekvőtámaszt csináltam meg úgy, hogy két éve csak 17 db ment ki).

A diéta is szükséges hozzá? Mit ajánlanátok?

Előre is köszönöm!

18/F

2014. márc. 14. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyi a magaságod ?

Igen csak szálkásító diétával és kemény aerob edzéssel megy le. Ha izom is van rajtad akkor ezt ajánlanám :

2.5 - 3 x testsúly kg FEHÉRJE

És annyi szénhidrát (1-2 x testsúly kg)

Ez mellé mehet BCAA + Aminosav (Amino 5600, az árhoz képest nagyon megfelelő a célhoz)

A súlyzós edzés mellett menjen heti 4 x 40-45 perc aerob :

Gyors tempóba séta, Elipszis gép, ügyelj a pulzusod ne haladja meg a 130-135.

Ha betartod amiket írtam, jelentős izomveszteség nélkül 1 hónap alatt 3-4 kg-ot fogyhatsz zsírból.

Április-Május-Június : 3 hónap alatt : - 9-12 kg zsírból

Nyárra jó formában lehetsz.

2014. márc. 14. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:
184 cm vagyok, köszönöm!
2014. márc. 14. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!