Hogyan erhetem el, hogy ilyen testem legyen? 22/N fitandsexygirls. Tumblr.com
Nem konkretan olyanszeretnek lenni, mint egy hivatasos body builder, egesz egyszerüen lapos hasat, formas kerekfeneket, izmos combokat, karokat...<egyebkent is sportos vagyok, majdnemminden nap jarok koniba(miota rajöttem h ha egy kicsit felpörgetem magam valami erre kifejlesztett üccsivel amit az edzöteremben lehet kapni, mar nem is olyan szar...)Egyebkent vilag eletemben sportoltam:gyerekkent lovagoltam, kb 5 eve biciklizem(fixi).Mindezek ellenere a hasam szinte soksem sikerült leadnom, folyton küzdök ezzel, nics nagy, de pont eleg a zsir rajta h ne legyen kockas.
Arra lennek kivancsi, hoy ezeka csajok akiket belinkeltem miket nyomnak?Gondolm a protein shake z alap, de vajon kene valami zsiregeto cuccot is szednem/ennem(innom...Most olvastam, hogy van eg Green Coffee nevü "csodaszer" ami kefejezetten zsireetesre van kifejelsztve (promociocentrum.com/egeszseg/green-coffee-ngc-kp)
Ha ezt es proteint szedek egyszerre, akkor az müködhet egyszerre, v izomepites es zsir leadas igy nem müködik egyszerrre??
Valamint mi a helyzet a kardio es izomepites teren?A kardio csak fogyaszt?
Elöre is köszi a valaszokat!
Túl hosszú lenne... inkább nem kezdek bele.
Ráadásul amúgy sincs esélyed arra az alakra, amit szeretnél... mert életképtelen vagy. Hát látod... írni sem tudsz helyesen.
+ ha valóban jó formát akarnál, akkor nem kérdezősködnél, hanem te magad járnál utána, különböző szaklapokat olvasva, hogy mi-merre hány méter. A legegyszerűbb dolog feljönni az oldalra és benyőgni "ho hát mit keee csinááni ?"
Ha komolyan érdekel azaz alak, olvassál utána. Ne legyél lusta sz@@r..mint amilyen most vagy. Fájdalmat érzel, ha gondolkodni kell.. mi ? Megszoktad, hogy mindent a szádba rágnak, mert te vagy a papa pici szép kislánykája...na erőltesd magad te tudatlan.
Szép Bunny koppintás #1, eredeti vagy! :D
Kérdező!
Egyáltalán tudod mi az a protein shake? Sima fehérje. Olyan mintha megennél 100g csirkét. A testépítők/sportolók azért isszák edzés után, mert gyorsan felszívódik ami edzés után fontos. Ha máskor is isszák akkor az általában azért van, mert szilárd kajából nem tudják fedezni a számukra elegendő mennyiségű fehérjét. Fogyasztó csodaszerek nincsenek, zsírégetőt ne is vegyél ha nincs rendben a kajád. Fogyni és izmosodni nem tudsz egyszerre. Azt javaslom, csinálj egy f@@sza étrendet, ha ez megvan akkor esetleg mehet valami zsírégető. Olvasd el a Sárga Kapszulát.
Aha, remek, az, hogy nem olvastam vissza amit kiirtam, nem azt jelenti, hogy nem tudok helyesen irni, csak minek, nem atomfizikusokkal fogok itt beszelni, mint ahogy ugye szemlätomäst te sem vagy az!Valamint az, hogy nincsenek, magyar irasjelek, az bezony azert lehet, mert nem letezik a szamitogepemen.
Egyebken köszönöm szepen a valaszod, nagyon hasznos volt, biztos sokat konyitasz a testepiteshez, kb annyit mint en.Remelm jot recskaztal arra, hogy ezt ide kiirtad!!:))Es nem, fingom sincs, hogy mi az a protein shake eddig egyaltalan nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, azert bringaztam mert szeretem, es jartam le edzeni, mert neha jolesik, dehät az idö felettem is eljär es sajnos megjelennek olyan helyeken is zsirparnacskak amik nem, mikor meg apuci kicsi kislanya voltam.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!