Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek jó a tumblr oldalam?

Szerintetek jó a tumblr oldalam?

Figyelt kérdés

[link]

Mit kellene változtatnom rajta?

Linkeljétek a tiéteket is!

:D

2014. márc. 11. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó, sokoldalú, tetszenek a képek és az idézetek is. Csak így tovább. :)

Itt az enyém: [link]

2014. márc. 12. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. márc. 12. 18:21
 3/7 anonim válasza:
kicsit összevissza képek de nem rossz nekem tetszik
2014. márc. 13. 18:38
 4/7 anonim válasza:

hangulatos!! (Y) :)

[link]

2014. márc. 15. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg összevissza van :D jópofa :) de sajna nem nagyon érintenek a képek :/ szerintem ne változtass rajta semmit :) úgy jó ahogy van :) [link] itt az enyém is :D inkább csak gyűjtöm a képeket (kevés van mert tegnap óta foglalkozok csak vele)
2014. márc. 22. 14:04
 6/7 tumblis.lany válasza:
sztem nagyon jó!! ne változtass rajta, ez igy jó!! nagyon jók a képeid nagyon tetszenek..lehet, hogy nem függenek össze a képek, de az amugy mért baj?? ez hangulattól is függ, igazából nekem sem függnek össze..:DD [link]
2014. márc. 27. 12:26
 7/7 anonim válasza:
aranyos:) [link]
2014. ápr. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!