Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A proteint edzéskor vagy...

Borzos Kutya kérdése:

A proteint edzéskor vagy lefekvés előtt kell meginnom?

Figyelt kérdés
Az jó úgy, hogy:protein, tej, 5 tojás sárgája nélkül turmixba?
2014. márc. 13. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, jó. A proteinért elsősorban azért fizetsz, mert gyors felszívódású. És mint ilyen, edzés után, esetleg reggelre a legjobb inni, máskor kb. fölösleges, csak akkor van értelme, ha nem tudsz máshogyan megoldani egy étkezést.

És nem kéne tejjel, meg házilag kutyult mindenfélével elrontani a felszívódását. Víz és protein, esetleg gyors ch vagy amivel épp visszatöltesz. Ennyi.

2014. márc. 13. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs az első mondatért. Nincs vessző. "Nem jó."
2014. márc. 13. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
és nyersen soha ne egyél tojást, se sárgáját se fehérjét
2014. márc. 13. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi fiúk!
2014. márc. 13. 17:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Valaki irja mar le nekem, hogy hogyan csinaljam. Pl ha most elmegyek edzeni, aztan ha hazaertem utana igyam a proteint?

Hallottam mar annyi verziot...

2014. márc. 13. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen edzés után igyad! Elvileg edzés után kb. egy óráig olyan állapotban van az izom, hogy fokozottan veszi fel a tápanyagokat, ezért fontos edzés után minél hamarabb fehérjét bevinni a szervezetedbe.
2014. márc. 13. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Viszed magaddal edzeni, és edzés után amikor öltözöl át, közben megcsinálod a fehérjét is, és öltözés közben meg is iszod.
2014. márc. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!