Martinscitec kérdése:
Elég zapehelyés 5g fehérje hozá ebédhez kel fehérje turmixot inni vacsorára hány fehérje turmixot igyak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 16:13
1/12 anonim válasza:
Megírtad már a nyelvtan leckét?
2/12 anonim válasza:
Szerinted elhiszed hogy kitaláltam hogy te vagy a kérdező és hogy csak te tudsz ilyet kérdezni mert hülyeségeket szoktál kérdezni és ezért sejtettem hogy te vagy mert mindig butaságokat kérdezel látod kitaláltam mert te voltál nagyon viccesen tagolod a mondataidat.
3/12 anonim válasza:
(a paródia jó szarul sikerült, szóval mondom, hogy én vagyok retardált, csak úgy akartam tenni, mintha)
4/12 anonim válasza:
"Én nem vagyok retardált" akart volna lenni gondolom :D, de a lényeg, hogy martinka q rva unalmas vagy már, akár tényleg ilyen hülye vagy, akár csak játszod az agyadat.
Ha előbbi, akkor valahogy próbálj meg egy kis IQ-t még magadra szedni, addig tedd félre a gépet, ráér az még évek múlva majd, és ha készségfejlesztő órán valamint általános iskola, problémamegoldó napközin stb. jól szerepeltél, akkor majd elkezdheted rendesen is az életet, beleértve a gyúrást is, de addig még okosodj kicsit.
Ajánlom figyelmedbe ezeket a kedves, bár neked talán kicsit nehéz tankönyveket [link]
Ha meg utóbbi, akkor meg takarodj már a gép elől, vagy ha már ott vagy, csinálj valami értelmesebbet.
5/12 anonim válasza:
Igen, elírtam, szóval lehet, hogy de, mégis.
6/12 anonim válasza:
Te, meg potonoff testvérek vagytok?
7/12 anonim válasza:
Igen de szerintem az anyjuk a húguk is lehet, vagy valami hasonló huncutság van még a dologban, mert ennyire hülye csak durva beltenyésztéssel lehet valaki.
9/12 A kérdező kommentje:
de most komolyan ez az utolso kérdésem elés 5g fehérje zapehelyel és 5g fehérje ebédre de komolyan
2014. márc. 14. 18:30
10/12 anonim válasza:
10et. 10 turmixot kell inni, meg bsszál bele egy kis patkánymérget is fogyatékos balfsz. tudod hogy a 2. osztályos öcsém kevesebb hibával írta volt le ezt a mondatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!