Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudott így tömegelni?

Hogyan tudott így tömegelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Hogyan tudott így tömeget növelni, hogy egy gramm zsír sem jött fel ?

http://www.youtube.com/watch?v=Anv-V3bi5qk

2014. márc. 10. 23:30
 1/5 A kérdező kommentje:

Hogy irigylem az ilyen embereket.

Hallottam ilyensmiről is, hogy 3x tskg CH kell és 2x tskg fehérje és akkor 8 hónap alatt annyi zsír jön fel, hogy 1 hónap diétával lemegy és megmarad tisztán 6-7 kg izom.

Nemtudom ebből mi igaz ?

2014. márc. 10. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom telóról megnézni, de ha türelmes vagy és szépen lassan kikísérletezed azt a kajamennyiséget amivel csak 1kg izom jön havonta, akkor megfelelõ edzés mellett szinte csak izom jön... sokan ott cseszik el, hogy hallgatnak itt a sok majomra hírtelen a sok ch-val sokan elzsírosodnak, aztán születnek az efajta kérdések.
2014. márc. 11. 06:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Testalkat függő, meg genetika meg satöbbi. Meg az sem mindegy hogy mit edzel, csak súlyzós, vagy mellette más is, vagy sok aerobot nyomsz. Sokminden befolyásolja, de meg lehet ezt csinálni.
2014. márc. 11. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyrészt genetika, meg persze a jó étrend.

Én is ismerek ilyen gyereket, ő még a kajára se figyel oda rendesen, csak annyit hogy minél többet egyen és persze fehérjedúsan, neki egy gramm zsír nem jött még fel, izomból pedig kb. 10 kiló.

Visszatérve a videóra, nem csak a testére lehet irigykedni, hanem beszerzett egy új iphont is:)

2014. márc. 11. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem szar étrenddel is összejött 4 hónap alatt +4 kiló száraz izom. Nagyon nagy részt genetika.
2014. márc. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!