Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyszerre tömegelni és zsírt...

Egyszerre tömegelni és zsírt égetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy ha én tömegnövelőt szedek hogy izmosodjak és egy időben a hasamat is szeretném leadni az megoldható-e.Arra már rájöttem hogy a hasizom ilyen szempontból teljesen haszontalan és sok helyen olvastam hogy nem lehet egy időben zsírt égetni és tömegelni is.Ha én edzésen csinálom rendesen a gyakorlatokat akkor az megy izomra,de ha minden edzés után berakok egy futást/kocogás az zsírt kell égessen elvileg.Ennek így van értelme?
2014. febr. 15. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, ennek így sajnos nincs értelme.
2014. febr. 15. 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha akkor rakom be a futást edzés után amikor elfogy az anyagom,vagyis már nem szedek tömegnövelőt akkor elvileg le tudom adni a hasam?
2014. febr. 15. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el mit akarsz. Ha addig tömegelgetsz, amíg van tápkieged, utána nincs értelme szálkásítani.
2014. febr. 15. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:
A hasam szeretném eltüntetni.
2014. febr. 15. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha elfogy a tömegnövelőd, állj át szálkásító diétára. (több fehérje, kevesebb szénhidrát) Kondi mellett járj el futni, cardiózni. Lefogysz, amennyire szeretnél és aztán megint tömegelhetsz. + bónusz jó hír: Ha kezdő vagy, előfordulhat, hogy miközben szálkásítasz, tehát fogysz az izomtömeged is gyarapodik.
2014. febr. 15. 13:03
 6/7 Osynho ***** válasza:
Fogyáshoz kevesebbet kell enned, mint amit felhasználsz. Izmosodáshoz meg többet. Hogy eszel egyszerre kevesebbet és többet is? :D
2014. febr. 15. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő Chuck Norris ? :D
2014. febr. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!